CS Mioveni au făcut cadouri de Sfântul Nicolae elevilor de la o școală din Pitești. Roșu: „Mi-am amintit de când eram eu la școală”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2017, 15:20 Diverse

Fotbaliștii și conducerea CS Mioveni au făcut astăzi o bucurie mai multor elevi de școală generală. Astfel, ca în fiecare an, de Sfântul Nicolae, copiii de la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu – Structură Școlară Nr 2 Pitești au primit dulciuri de Sărbători!

Păstrând tradiția ultimilor ani, jucătorii echipei argeșene din Liga 2, cât și conducerea au fost alături de elevii clasei a VI-a D de la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu – Structură Școlară Nr 2 Pitești.

CS Mioveni a fost reprezentată la această acțiune de președintele Dumitru Olteanu, de directorul sportiv Daniel Barbu, de antrenorul Laurențiu Roșu și de jucătorii Roberto Ayza, Sebastian Ivan, Valentin Sima, Ionuț Rădescu, Mihai Vintilă, Cosmin Năstăsie. Înainte de a împărți mult așteptatele pungi cu dulciuri, sucuri, printre care și ouă Kinder și ciocolată, delegația Mioveniului a fost pusă în bănci și a ascultat un scurt program artistic, ținut de elevii clasei a VI-D, sub îndrumarea dirigintelui Eusebiu Nițu.

„Ca în fiecare an, suntem alături de acești copii. Ne pare bine că le putem aduce o bucurie de Sfântul Nicolae și de Sărbători și ne face plăcere să fim alături de ei. Le mulțumim și pentru programul artistic susținut”, a spus Dumitru Olteanu, președinte CD al CS Mioveni.

„Nu mă așteptam la o asemenea primire din partea elevilor. Mi-am amintit de când eram eu la școală. Mă bucur că am putut face, alături de echipă o bucurie unor copii, de Sărbători”, a spus și Laurențiu Roșu, antrenor principal CS Mioveni.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: Gazeta de Mioveni

Marius ANGHEL 05 Dec. 2017, 15:20 Diverse
Pe aceeași temă