Jucătorii Mioveniului au încurajat naționala de tineret la meciul în care s-a obținut calificarea la Campionatul European

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 12:37 Diverse

Jucătorii și întreg stafful tehnic al echipei CS Mioveni au susținut, marți seară, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, reprezentativa de tineret a României în meciul cu Liechtenstein, câștigat cu 4-0. Tricolorii au câștigat Grupa 8 a preliminariilor și s-au calificat, după o pauză de 20 de ani, la Campionatul European din 2019, din Italia și San Marino.

Galben-verzii au profitat de prezența la Ploiești, pentru meciul de diseară cu Petrolul, de la ora 19:30, din etapa a 12-a a Ligii 2, și au luat loc în tribunele stadionului „Ilie Oană”, la meciul României U21 cu Liechtenstein.

Jucătorii lui Iordan Eftimie le-au purtat noroc tricolorilor, care s-au impus cu 4-0, calificându-se en-fanfare la Campionatul European de anul viitor din Italia și San Marino. Argeșenii au fost martori, astfel, la golurile înscrise de George Pușcaș, o „dublă” în minutele 14 și 39, Ianis Hagi, dintr-o lovitură liberă executată excelent în minutul 25, și Adrian Petre, în minutul 78, la câteva minute după ce a fost trimis pe teren în locul lui Andrei Ivan, dar și la atmosfera superbă creată de fani, prezenți în număr foarte mare la stadion.

Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 12:37 Diverse
Pe aceeași temă