Iosif Melcea, la cea mai importantă reușită a sa: s-a căsătorit

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:40 Diverse
Iosif Melcea,** la cea mai importantă reușită a sa: s-a căsătorit

Mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Iosif Melcea, s-a căsătorit ieri cu Andreea, cei doi „melci” formând de multă vreme unul dintre cele mai frumoase cupluri. După un sezon cu mult ghinion, în care nu a putut evolua deloc, fiind operat de ligamente, Melcea a avut motive de bucurie pe plan personal.

Jucătorul a marcat sâmbătă cel mai important gol din cariera sa și s-a căsătorit cu Andreea, iar evenimentul a fost sărbătorit cum se cuvine la unul din restaurantele moderne din Râmnicu Vâlcea.

La petrecerea de poveste au luat parte jucătorii CSM-ului, staff-ul tehnic, conducătorii clubului, Munteanu și Medrea, dar și unul dintre finanțatori, Laurențiu Nițu. Printre cei prezenți la eveniment s-au mai numărat foști colegi cu mirele, precum Florin Costea, Alexandru Dandea, Valerian Gârlă, Florian Pârvu, Albert Voinea sau Răzvan Dobre. Mireasa a fost furată, iar pentru a o recupera, mirele a fost nevoit să îi ofere public o declarație de dragoste, în amuzamentul general.

Refăcut după operația de ligament suferită în iarnă, Melcea își va putea relua antrenamentele când va începe pregătirea de vară și va reveni pe teren în sezonul următor.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:40 Diverse
Pe aceeași temă