Nimic nu e imposibil în fotbalul românesc: cerere în căsătorie inedită la Oradea. Protagoniști au fost tușierii! | VIDEO

Marius ANGHEL 07 Apr. 2019, 16:54 Special

Dragostea nu are limite și generează gesturi impresionante în fotbalul românesc. La meciul din Liga a 4-a Bihor, CAO Oradea – Diosig 3-3, disputat sâmbătă, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, spectatorii prezenți, dar și fotbaliștii, au asistat la o cerere în căsătorie chiar la mijlocul terenului.

Protagoniști au fost cei doi tușieri, informează bihon.ro. Potrivit publicației din Oradea, la meciul de pe stadionul „Iuliu Bodola”, arbitrul asistent Marius Matica a decis să-și ceară prietena, Gyurgy Duma, de soție. „După ce căpitanii și-au ales terenul sau lovitura de începere, Marius a îngenuncheat în fața iubitei sale, care a fost copleșită de momentul emoționant. „Vrei să fii soția mea?”, a rostit vizibil emoționat arbitrul, în aplauzele spectatorilor și ale jucătorilor celor două echipe, oferindu-i inelul de logodnă”, scrie sursa citată.

În istoria Ligii 1 Betano, mai mulți spectatori și-au cerut prietenele în căsătorie chiar pe Ghencea, pe fostul 23 august sau pe Giulești. La Oradea însă, totul a fost bine pus la punct. Mesajul a apărut și la una dintre peluze, format din litere ținute de prietenii și complicii lui arbitrului. „Da, din tot sufletul”, a rostit iubita asistentului.

Marius (22 de ani) și Gyorgyi (21 de ani) sunt împreună de aproape trei ani și nu a fost pentru prima dată când au arbitrat împreună. S-au cunoscut la ședințele CJA Bihor, unde amândoi activează, mai notează bihon.ro.

Gyorgyi a rămas impresionată de inițiativa iubitului ei. „Nu m-am așteptat. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Ceva de vis! Efectiv mi s-au înmuiat picioarele”, a declarat viitoarea doamnă Matica.

Marius ANGHEL 07 Apr. 2019, 16:54 Special
Pe aceeași temă