Impresionant! ”Slavă ție, studenție!”, cântat din izolare. Zeci de suporteri, dar și sportivi de la ”U” Cluj au creat un video viral

Vlad MĂCICĂȘAN 08 May. 2020, 18:32 Diverse

Suporterii și sportivii experimentează același sentiment de dor pentru competițiile întrerupte odată cu declararea stării de urgență în România și care se va încheia pe 15 mai, urmând a se intra în stare de alertă, una în care anumite restricții vor dispărea.

Fanii Universității Cluj duc dorul cântecelor din galerie, de la partidele de fotbal sau baschet și au avut ideea de a se aduna într-un video în care fiecare intonează imnul lui ”U” Cluj, de acasă sau din locul unde este izolat.

Câteva zeci de suporteri au participat la această inițiativă, iar printre ei se află și fotbaliștii Cosmin Dur-Bozoancă, Bogdan Barbu, Rareș Takacs, Dorin Goga sau George Florescu, ultimii doi fiind cei mai importanți componenți ai lotului pe care îl are la dispoziție antrenorul Adrian Falub.

Mai jos puteți urmări clipul „Slavă ție, studenție – Împreună suntem ”U” oriunde am fi!”, o inițiativă a Peluzei Șepcile Roșii:

Vlad MĂCICĂȘAN 08 May. 2020, 18:32 Diverse
Pe aceeași temă