Gazonul de pe „Ilie Oană” arată „extraordinar”. „Ce faceți, mă, vopsiți terenul? M-am mirat și eu”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2018, 12:26 Diverse

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a dezvăluit că gazonul de pe arena „Ilie Oană”, unde România va debuta în Liga Națiunilor cu Muntenegru, arată extraordinar în comparație cu cel din meciurile Petrolului din Liga a 2-a.

Gazonul a fost schimbat pe suprafețele afectate, la cererea federației, iar meciul Petrolului împotriva celor de la Chindia Târgoviște, care trebuia să aibă loc în weekentul trecut, a fost reprogramat pentru data de 12 septembrie, pentru a proteja suprafața de joc.

„Am fost alaltăieri, m-am plimbat pe el. Arată extraordinar în comparație cu ce am văzut noi la televizor la meciurilor Petrolului din Liga 2. Am ajuns acolo și am rămas mască. Ce faceți, mă, vopsiți terenul, i-am întrebat. Mergeau niște chestii pe teren. Și ei mi-au explicat. Îl înfoliem cu îngrășământ. Schimbă puțin culoarea și acel îngrășământ. Domne”, extraordinar gazonul, ce să-ți mai zic.

M-am mirat și eu, am zis că este o minune! Brazdele care au fost puse zilele trecute sunt foarte lungi, e ca și cum ți-ai pune o mochetă lungă în casă, nu au cum să sară. Nu veți vedea imagini ca la Craiova. Arată excelent, vă zic!”, a spus Stoichiță pentru DigiSport.

Meciul România – Muntenegru are loc vineri, 7 septembrie, la ora 21:45. Meciul va fi transmis de Pro TV și poate fi urmărit în format live blog pe ProSport.

Foto: fb Federația Română de Fotbal

Marius ANGHEL 06 Sep. 2018, 12:26 Diverse
Pe aceeași temă