Galeria lui ALRO iese în stradă să protesteze

20 Jan. 2012, 14:30 Diverse
Galeria lui ALRO** iese în stradă să protesteze

Vor protesta pentru drepturile lor. Suporterii echipei Alro Slatina se vor alătura manifestațiilor care se desfășoară în aceste zile în România. Membrii galeriei spun că acțiunea lor este una apolitică.

„Fântâna speranței” este locul în care fanii aluminiștilor se vor întâlni în fiecare seară pe toată durata evenimentelor care au cuprins întreaga țară. Liderul peluzei slătinene, Elvis Marancea, a precizat că nemulțumirile celor din galerie sunt legate de modificările la Legea 4, privind prevenirea și combaterea violenței în sport.

„Suporterii echipei Alro Slatina vor ieși începând de sâmbătă. Ne vom întâlni cu toții la Fântâna Speranței, la ora 19.00. O să ne întâlnim pe tot parcursul acestor mișcări care au luat amploare în întreaga țară în ultima săptămână. Noi protestăm împotriva Legii 4”.

Marancea spune că protestul suporterilor se dorește a fi îndreptat împotriva întregii clase politice. „Nu am ieșit până acum deoarece nu am vrut să ne asociem imaginea cu ceilalți protestatari care protestează în fața Prefecturii. Din această cauză am ales și altă locație. Vrem să fie un protest al oamenilor apolitici. Îi așteptăm pe toți cei care sunt împotriva celor care sunt acum în parlament și pe toți fanii Universității Craiova din Slatina să vină alături de noi. Nu avem nimic cu cei care sunt acum la guvernare sau la conducerea acestei țări, noi avem cu toți cei care sunt în parlament, fiindcă am ajuns la concluzia că fac legile numai pentru ei și când au ei nevoie”, a mai declarat Marancea.

În ultimii ani, grupul „Slatina 1368” a fost prezent pe stadioane din orașe ca București, Craiova, Sibiu, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Pitești sau Mioveni pentru a susține echipa locală.

Sursa: Olt TV

20 Jan. 2012, 14:30 Diverse
Pe aceeași temă