Fotbaliștii din Liga I și a II-a au făcut fericiți copii de la Școala 2 din Pitești

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 17:16 Diverse

Fotbaliștii de la mai multe echipe de fotbal din Liga I și a II-a au făcut un gest nobil și au ajutat mai mulți copii de la Școala 2 din Pitești, situată în cartierul frații Golești. Jucătorii au ținut ca acești elevi să aibă parte de sărbători fericite și au donat fie sume de bani cu care au fost cumpărate rechizite școlare și pachete cu dulciuri, fie direct jucării, rechizite sau dulciuri.

La bucuria copiilor au contribuit fotbaliștii de la UTA, prin George Neagu, care în sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni. Jucătorii arădeni au strâns bani și au cumparat rechizite școlare iar cei de de la CS Mioveni ajutați de directorul de marketing, Claudiu Cojocaru și de președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu au luat pachete de dulciuri.

Mijlocașul lui Dinamo, Cătălin Munteanu, dar și mai mulți jucatorii de la CFR Cluj și Rapid au donat jucării de la copii lor. O contribuție importantă au avut și copii de la gradinița din Pitești patronată de Constantin Schumacher care au donat de jucării.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 17:16 Diverse
Pe aceeași temă