Fotbaliștii Argeșului, vizitați de cei mai mici fani! Jean Barbu le-a arătat puștilor „Tunelul amintirilor”, iar jucătorii lui Ionuț Badea au dat autografe

Marius ANGHEL 12 Oct. 2019, 15:19 Diverse

În ziua în care Campionii FC Argeș și-a prezentat oficial noul antrenor principal, pe Ionuț Badea, la stadionul din Pitești a avut loc un alt eveniment special. Peste 100 de copii din centrele de plasament din județul Argeș au vizitat arena „Nicolae Dobrin” și au făcut cunoștiință cu Ionuț Năstăsie și compania.

Micuții veniți din centrele de plasament din tot județul Argeș au avut ocazia să asiste la un antrenament condus de Ionuț Badea, noul antrenor al echipei piteștene.

Copiii au adus cu ei coșuri artizanale cu flori alb și violete, o minge și mai multe obiecte, toate în culorile clubului, confecționate chiar de ei. Primirea le-a fost făcută de consilierul sportiv Jean Barbu, fostă mare glorie a FC Argeș, care le-a arătat puștilor „Tunelul amintirilor”, unde au putut vedea imagini inedite cu marii fotbaliști care au făcut istorie la Pitești de-a lungul timpului.

Cei mici au fost apoi preluați de antrenorul Ionuț Badea și elevii săi, care le-au dat autografe.

O surpriză mai mult decât plăcută a fost și prezența lui Viorel Turcu, fostul mare jucător al FC Argeș, venit special de la București pentru a fi alături de cei mici.

Marius ANGHEL 12 Oct. 2019, 15:19 Diverse
Pe aceeași temă