FC Voluntari joacă pe prime barajul cu Chindia! Suma pe care o vor încasa elevii lui Mutu dacă rămân în Liga 1

Marius ANGHEL 07 Jun. 2018, 23:08 Diverse

Adrian Mutu este la prima sa experiență de antrenor și are de gestionat o situație complicată. Este nevoit să se lupte pentru rămânerea în prima ligă, după ce a terminat la trei puncte de locul care garanta prezența în viitoarea ediție a Ligii 1. Voluntariul pornește ca favorită certă în barajul cu Chindia Târgoviște, dar oficialii clubului sunt pregătiți să îi motiveze substanțial pe jucători. Robert Gherghe, directorul general al grupării ilfovene, a precizat că jucătorii vor evolua pe o sumă de 30.000 de lei pentru a învinge formația de pe locul 3 din Liga 3.

Suma reprezintă a doua cea mai mare primă de joc din istoria clubului, după banii care le-au revenit jucătorilor în urma câștigării Cupei României din 2017.

„Jucătorii vor juca pe o sumă foarte mare, a doua ca importanță după performanța din Cupa României. Am mare încredere în băieți și vreau să rămânem în prima ligă. Vom schimba tot ce e necesar pentru ca în sezonul viitor să nu mai avem emoțiile retrogradării”, a declarat oficialul Voluntariului la radio Sport Total FM.

Meciul tur al barajului dintre FC Voluntari și Chindia Târgoviște va avea loc pe terenul Voluntariului, pe 9 iunie, de la ora 19:00. Returul este programat pentru 13 iunie și se va disputa pe stadionul din Târgoviște.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2018, 23:08 Diverse
Pe aceeași temă