”FC” U Craiova a început pregătirea noului sezon de Liga 2. Lotul pe care l-a avut la dispoziție Eugen Trică

Marius ANGHEL 24 Jun. 2020, 09:08 Diverse
”FC” U Craiova a început pregătirea noului sezon de Liga 2. Lotul pe care l-a avut la dispoziție Eugen Trică

”FC” U Craiova a sunat adunarea la începutul acestei săptămâni și e printre primele echipe care vor participa în noua ediție a Ligii 2, 2020-2021, care a început pregătirea. Eugen Trică a avut 20 de jucători sub comandă, alți doi fiind învoiți.

Dacă majoritatea prim-clasatelor din acest sezon de Liga 3 afectat de pandemia COVID-19 se antrenează în această perioadă pentru a fi în formă la barajul de promovare care ar putea avea loc la începutul lunii august, în schimb, U Craiova 1948 SA a început, mai repede inclusiv ca majoritatea echipelor din Liga 2, pregătirea pentru noul sezon. Trupa declarată direct promovată în eșalonul secund fiindcă avea în Seria a 4-a un avans de 13 puncte față de a doua clasată Șoimii Lipova atunci când s-a decis ”înghețarea” sezonului a sunat adunarea la baza Aripile din Craiova.

Eugen Trică a sunat adunarea luni seară, 22 iunie, după ce inițial au avut loc testările împotriva virusului SARS-CoV-2. 20 de jucători au fost prezenți la reunire, însă ședințele de pregătire vor fi organizate, pentru început, conform restricțiilor protocolului medical, adică în grupuri formate din maximum șase sportivi, scris Ediție, ziarul de casă al clubului patronat de Adrian Mititelu.

Noutățile de la prima ședință de pregătire au fost Robert Popa, fost la Flacăra Horezu, Alexandru Gîț, adus de la SCM Gloria Buzău, și Samuel Luică, revenit de la ACSO Filiași, precum și doi juniori aflați în probe, ale căror nume nu au fost comunicate de stafful oltenilor.

Au absentat golgheterul Marian Stoenac și Robert Tudor, învoiți.

Lotul ”FC U” Craiova prezent la reunire:

portari: Sorin Mogoșanu, Robert Popa, Mario Enache;
fundași: Radu Negru, Ovidiu Dănănae, Costinel Gugu, Marius Avram, Radu Cristiu, Samuel Luică, Alexandru Gîț;
mijlocaș: Alexandru Raicea, Vlad Pop, Ionuț Zanfir, Alexandru Blidar, Daniel Rogoveanu, Ionuț Tănase, Samuel Zimța, Vlad Boția;
atacanți: Robert Răducanu, Claudiu Bălan.

Galeria echipei craiovene și-a dorit să asiste la reunire, însă accesul suporterilor n-a fost permis.

Înainte de reunire, ”FC U” Craiova s-a despărțit de Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani).

La 29 iulie, echipa antrenată de Eugen Trică are programat un amical cu fosta adversară din Liga 3 Flacăra Horezu.

Foto: Ediție

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-perfectat-al-doilea-transfer-pentru-participarea-in-liga-2-un-fundas-pe-care-eugen-trica-l-a-antrenat-la-sportul-snagov-a-semnat-cu-oltenii-19136485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-cu-una-sau-doua-serii-in-editia-2020-2021-scenariile-analizate-de-frf-cea-mai-mare-problema-privind-reorganizarea-si-pasul-inapoi-19135946

Marius ANGHEL 24 Jun. 2020, 09:08 Diverse
Pe aceeași temă