FC Bihor a încheiat un nou parteneriat! Fotbaliștii orădenilor se vor recupera mult mai rapid

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 13:59 Diverse
FC Bihor a încheiat un nou parteneriat!** Fotbaliștii orădenilor se vor recupera mult mai rapid

Din această lună FC Bihor are un nou sponsor. Este vorba despre un parteneriat pe care conducerea clubului l-a încheiat cu cei de la Sala Edy SpeedFitness, care prevede recuperarea sportivilor mult mai rapid decât de obicei.

În cadrul parteneriatului, fotbaliștii de la clubul orădean vor beneficia de ședințe gratuite, care au menirea de a-i ajuta la menținerea în formă, recuperare după accidentari și creșterea performantelor.

„Suntem mulțumiți că am reușit să încheiem parteneriatul. O să fie foarte util pentru ciclul de pregătire al sportivilor. Este foarte important pentru club că firmele vin către FC Bihor și sper să atragem cât mai mulți parteneri pe viitor”, a declarat președintele clubului, Șerban Morcan.

La rândul ei, Edina Szabo, administratorul Sălii Edy SpeedFitness, a apreciat importanța beneficierii de un asemenea program de recuperare. „Noi oferim ședințe gratuite sportivilor pe tot parcursul campionatului. Pot veni jucătorii de la echipa mare sau juniorii. Astfel ei vor avea posibilitatea să se refacă într-un timp mult mai rapid decât de obicei”, a declarat Edina Szabo.

Aceasta susține că prin acest gest de colaborare cu clubul fanion de fotbal al județului vrea să ofere și un exemplu pentru alte firme sau societăți bihorene care printr-un asemenea parteneriat ar putea ajuta cu diferite servicii echipa orădeană. „Noi am ales să ajutăm echipa cum putem, iar firma noastră este la dispoziția clubului pentru a-l ajuta să ajungă mai repede la performanță prin aceste servicii pe care le putem oferi noi. Am dori să fim un exemplu și pentru alte firme sau alți bihoreni, care pot ajuta prin diferitele lor servicii ca echipa FC Bihor să revină cât mai curând în Liga I”, a adăugat Edina Szabo.

VEZI O GALERIE FOTO de la eveniment

SpeedFitness este o experiența nouă, unică în Romania, un concept de fitness nou prin electrostimulare musculară activa. Impulsurile electrice încordează 8 grupe musculare în același timp, beneficiind de un antrenament complet, al întregului corp.

EMS Electrostimularea are abilitatea de a întări musculatura, de a reduce kilogramele în plus, de a minimiza procentul de grăsime din corp, de a îmbunătăți circulația etc. În timpul activității fizice, creierul transmite un mesaj la nervi semnalând contracția anumitor mușchi.

EMS folosește o sursă exterioară pentru a comunica cu acei nervi. Când stimularea este aplicată, creierul transmite un impuls nervos la punctul motor al mușchiului. Semnalul cauzează mușchiul să se contracte. Se atașează electrozi care fac parte din costum pe grupele mari/principale ale corpului. Stimularea nu este constantă, ci din 4 în 4 secunde, imitând exercițiile tradiționale.

EMS semnalează creierului să transmită impulsuri nervoase în mușchi. Antrenamentul durează doar 20 de minute și este indicat doar de două ori pe săptămână datorită intensității și faptului că lucrăm toate grupele mari, importante ale corpului pana în profunzime cum nici un alt aparat nu a reușit sa o mai facă.

Aparatul Miha BodyTec, proiectat și fabricat după cele mai înalte standarde din Germania, este o premieră mondială inovativă, fiind un aparat de antrenament prin Electro Stimulare a Musculaturii (EMS). S-a demonstrat prin studii științifice faptul că produce efecte vizibile și tangibile într-o perioadă scurtă de timp.

Aparatul miha bodytec ilustrează dezvoltarea principiului electro stimulării EMS, care poate fi utilizat atât în cazul sportivilor de performantă cât și pentru scopuri terapeutice, astfel lărgind opțiunile de antrenament și terapie pentru profesioniști.

Echipamentul EMS are aplicabilitate pentru foarte multe industrii și domenii de activitate, fiind utilizabil pentru creșterea performanțelor, slăbire, tonificare, formarea corpului, scăderea grăsimii corporale și reducerea anumitor dureri.

Aplicarea tehnologiei EMS de la miha bodytec, pentru scopuri terapeutice în tratamente corporale sau combinate, îmbunătățește în mod semnificativ opțiunile noastre de terapie și de training. Foarte eficient și simplu de utilizat, miha bodytec oferă o serie de opțiuni de utilizare, de la antrenamentul de performanță pasivă la cea activă sau de la reabilitarea pacienților la antrenarea sportivilor de performanță. Inovație și tehnologie de vârf pentru pacienții și atleți.

Sala Edy SpeedFitness este situată acum pe strada Traian Moșoiu, numărul 4, lângă biserica cu lună.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 13:59 Diverse
Pe aceeași temă