Farul își deschide magazin online pentru a vinde noul echipament de joc

01 Feb. 2012, 12:21 Diverse

În returul campionatului Ligii a II-a, Farul Constanța va evolua într-un nou echipament de joc. „Marinarii” au renunțat la parteneriatul cu Umbro și au semnat unul cu Givova. Odată cu trecerea la noua marcă, Farul va deschide un magazin online pe site-ul oficial al echipei de la malul mării, acolo de unde fanii formației constănțene pot achiziționa materiale promoționale și echipament sportiv cu însemnele echipei îndrăgite.

„Am trecut de la Umbro la Givova. Fanii pot da comandă pe site, după care pot achiziționa produsele fie de la stadion, fie prin curierat”, a spus, pentru sport13.ro, Giani Nedelcu, patronul FC Farul.

Totodată, oficialul clubului constănțean a arătat că echipa va efectua stagiul din Turcia, de la Kemer, între 6 și 17 februarie, cazarea făcându-se la un hotel de cinci stele, „cel mai luxos din stațiune”. „La Kemer vom disputa șase amicale. Vom alege adversarii la fața locului, pentru că suntem Farul, nu Tărlungeni. Altfel, vom mai achiziționa unul – doi jucători”, a punctat Nedelcu.

În altă ordine de idei, vineri, 3 februarie, va avea loc o partidă amicală între Farul Constanța și CF Brăila. Meciul va începe în jurul orei 12:00, pe terenul secund din complexul Farul.

Iată două exemplare de cum ar putea arăta noul echipament de joc al Farului din retur:

01 Feb. 2012, 12:21 Diverse
Pe aceeași temă