Fanii Rapidului au uitat de Copos

Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 11:52 Diverse
Fanii Rapidului au uitat de Copos

Rapidiștii prezenți sâmbătă după amiază în Giulești la meciul cu CF Brăila s-au comportat civilizat.

Se pare că aceștia l-au uitat pe George Copos și nu au pregătit niciun mesaj împotriva sa, după decizia luată de Curtea de Apel București în „Dosarul Transferurilor”. George Copos a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare.

Înainte de meci, majoritatea suporterilor prezenți la stadion discuta despre posibilitatea ca la Rapid să vină un investirot nou, și nu despre condamnarea lui George Copos.

Dacă în 2013, aproape la fiecare meci se auzeau scandări împotriva fostului patron, la partida cu Brăila nu s-a strigat absolut niciuna. Ultrașii rapidiști au luat decizia de a-și încuraja echipa, fără să mai scandeze împotriva lui Copos.

Au strâns peste 10.000 de euro din bilete de solidaritate

Pe 23 februarie, Rapid a jucat un meci amical cu FC Voluntari (2-0), iar suporterii au luat decizia de a pune în vânzare bilete de solidaritate, în valoare de 5 lei. Banii obținuți din achiziționarea tichetelor au fost donați jucătorilor și personalului auxiliar de la ProRapid. Toate cheltuielile pentru organizarea meciului cu Voluntari au fost plătite de suporteri.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 11:52 Diverse
Pe aceeași temă