Manea despre posibilitatea ca George Copos să lucreze la Pro Rapid: „L-am primi cu drag”

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 18:45 Diverse
Manea despre posibilitatea ca George Copos să lucreze la Pro Rapid:**

Președintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, luni, referitor la posibilitatea ca omul de afaceri George Copos să iasă din penitenciar pentru a lucra la baza sportivă Pro Rapid, că l-ar primi cu drag pentru că fostul acționar a făcut totuși „lucruri bune” la gruparea giuleșteană.

Întrebat dacă ar fi de acord ca George Copos să lucreze la Pro Rapid așa cum Gigi Becali lucrează la Academia Gheorghe Hagi, aflată în administrarea FC Viitorul, Manea a răspuns: „Eu regret că a ajuns acolo. În 20 de ani domnul Copos a avut perioade în care a condus bine și perioade în care a condus rău pentru că a avut încredere în anumiți oameni care nu și-au văzut decât interesul personal. L-am primi cu mare drag aici pentru că totuși a făcut lucruri bune. Domnul Copos însă trebuia să lase echipa asta de unde a luat-o, adică în Liga I. Să se retragă și gata. Dar nu în B și în insolvență”.

Președintele a explicat că FC Rapid mai are în derulare un contract de sponsorizare cu firmele lui George Copos care se încheie în acest an. El a explicat însă că banii din acest contract au fost încasați în trecut. „Avem contract de sponsorizare cu firmele domnului Copos până în 2014, nu mai știu până în ce lună, dar avem. Nu se încasează niciun ban. Terenul din spate de la Pro Rapid, acolo unde se antrenau echipele de juniori, este al domnului Copos și ni l-au închis pentru că nu am plătit (n.r. – chiria). Și acum echipele se antrenează aici, pe terenurile unde avem contract”, a adăugat Manea.

Penitenciarul Poarta Albă a încheiat, în 6 ianuarie, un contract cu SC Fotbal Club Viitorul, în baza căruia 23 de deținuți, printre care și finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, prestează muncă necalificată, respectiv întreținerea clădirilor și a terenurilor de sport din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanța.

Fostul acționar majoritar al FC Rapid, George Copos, condamnat în Dosarul Transferurilor, își execută pedepsea în regim închis la Penitenciarul Rahova. Curtea de Apel București l-a condamnat, în 4 martie, pe George Copos la trei ani și opt luni de închisoare.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 18:45 Diverse
Pe aceeași temă