EXCLUSIV | Chindia nu va mai juca la Mioveni în Liga 1! Echipa lui Viorel Moldovan a închiriat unul dintre cele mai moderne stadioane ale țării pentru sezonul următor

Marius ANGHEL 27 Jun. 2019, 23:40 Diverse
EXCLUSIV | Chindia nu va mai juca la Mioveni în Liga 1!** Echipa lui Viorel Moldovan a închiriat unul dintre cele mai moderne stadioane ale țării pentru sezonul următor

Astăzi, 27 iunie, a fost semnat parteneriatul dintre clubul dâmbovițean Chindia Târgoviște și proprietarul stadionului din Ploiești, pentru ca jocurile de „acasă” din Liga 1 ale roș-albaștrilor să fie programate pe „Ilie Oană”, nu la Mioveni, așa cum s-a dorit și anunțat până acum.

Arena din Ploiești a fost reconstruită de la zero în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 și are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite.

În perioada imediat următoare, Chindia va anunța modalitățile prin care suporterii își vor putea procura bilete și abonamente la meciurile echipei favorite. Ca un amănunt important, tichetele vor putea fi cumpărate și online.

„Am ținut cont foarte mult de dorința suporterilor și am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploiești, unde suntem convinși că vom avea tribunele pline. Îi așteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga 1 după două decenii”, a declarat președintele Marcel Ghergu.

Imediat după promovarea echipei din Târgoviște în Liga 1, fusese avansată varianta Mioveni ca și gazdă a jocurilor de pe teren propriu ale lui Liviu Mihai & co. Fanii au îmbrățișat ideea, în condițiile în care ar fi avut de parcurs cel puțin 180 km dus-întors din Târgoviște, pentru un meci, iar condițiile de pe stadionul argeșean lasă de dorit în comparație cu cel din Ploiești. Acum, pentru a vedea Chindia pe „Ilie Oană”, fanii din capitala județului Dâmbovița au de parcurs 100 km dus-întors.

„Clubul nostru și asociații Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița vin în sprijinul suporterilor care au solicitat ca meciurile considerate pe teren propriu în perioada reabilitării stadionului „Eugen Popescu” să se joace cât mai aproape de Târgoviște. Astăzi a fost semnat parteneriatul cu proprietarul stadionului din Ploiești, pentru ca jocurile roș-albaștrilor de „acasă” să fie programate pe „Ilie Oană”. Arena din Ploiești a fost reconstruită în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 și are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite. Dintre facilitățile stadionului Ilie Oană amintim: acces prin 23 de turnicheți, 16 loje cu o capacitate de 320 de locuri, două tabele LED de câte 26 mp, 116 locuri la masa presei și 34 grupuri sanitare.

În perioada imediat următoare, vom anunța pe site și pe pagina oficială de Facebook modalitățile prin care suporterii își vor putea procura bilete și abonamente la meciurile echipei favorite”, a anunțat, ulterior, Chindia pe site-ul oficial.

Foto: Eduard GĂ‚ISEANU / fb FC Chindia Târgoviște

Marius ANGHEL 27 Jun. 2019, 23:40 Diverse
Pe aceeași temă