Echipa lui Lincar și-a prezentat variantele de echipament!

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 17:30 Diverse

CS Universitatea și-a prezentat noile modele de echipament, produse de firma Nike. Varianta principală este în dungi alb-albastre, iar cea de deplasare are culorile galben-negru, acestea fiind identice cu cele prezentate de Adrian Mititelu în urmă cu două luni, cu excepția, evident, a inscripțiilor de pe tricouri.

Erik Lincar a anunțat căpitanii echipei, aleși în mod democratic de jucători. Astfel, mijlocașul Adrian Ionescu va purta banderola la CS Universitatea, la fel ca la ultimul amical, cu CS Mioveni, iar „secunzii” săi vor fi Zoran Ljubinkovic și Ionuț Stancu.

„Principalul obiectiv al echipei este promovarea și cred că o putem obține cu acest lot, la care s-ar putea alătura alți 2-3 jucători. Știu că la Craiova se vrea din primul an și câștigarea Cupei României, dar cred că acest obiectiv îl putem aborda mai serios din sezonul viitor, acum vom încerca să avem un parcurs cât mai bun. Întâlnim o echipă bună, Pandurii II, de care sperăm să trecem. Cel mai important lucru este că vom juca pe terenul principal de la Târgu Jiu, nu pe sintetic, așa cum era programat inițial” a declarat antrenorul Universității, Erik Lincar.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 17:30 Diverse
Pe aceeași temă