Echipa care a reprezentat Vâlcea s-a impus la Cupa Crăciunului de la Horezu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Dec. 2016, 10:14 Diverse
Echipa care a reprezentat Vâlcea** s-a impus la Cupa Crăciunului de la Horezu

A doua ediție a Cupei Crăciunului de la Horezu s-a desfășurat miercuri, pe terenul sintetic de la Hanul din localitate, cu participarea a patru echipe. Organizatorul competiției a fost președintele echipei Flacăra Horezu, Ionel Nistor, cu ajutorul sponsorilor primăria Horezu (prin edilul Nicolae Sărdărescu), Hotel Alex Horezu și Cofetaria Lili Horezu, în timp ce Mihai Dan Spiridon a fost sufletul turneului.

La competiție s-au înscris o echipă reprezentând Vâlcea, una compusă din jucători originari din zona Horezu și două echipe ale clubului organizator, Flacăra Horezu.

În finala competiției s-au întâlnit reprezentele Râmnicului Vâlcea și jucătorilor originari din zona Horezu, prima echipă câștigând cu 7-4, după un meci echilibrat. La Vâlcea au jucat, printre alții, Bogdan Geantă, Samson, Dumitrașcu, Ovidiu Mihai (toți de la CSM Râmnicu Vâlcea), Ionuț Stoica (CS Mioveni), Pîrvulovic (Metalul Reșița). Horezu a mizat și ea pe jucători cunoscuți, precum Florian Pârvu, Radu Georgescu (ambii CSM Râmnicu Vâlcea), Adrian Popa (CS Afumați), Andrei Popescu (Eintracht Trier-Germania), Ionuț Vladu, Ionel Nistor, Mădălin Milosteanu.

Nigerianul de la defuncta CSM Râmnicu Vâlcea, Samson a stârnit entuazism, reușind să marcheze mai multe goluri, ceea ce nu a reușit în cei șase ani petrecuți în meciurile oficiale din eșalonul secund.

„A fost o competiție frumoasă, vrem să devină o tradiție, a fost o organizare foarte bună. La Horezu, lumea iubește foarte mult fotbalul! Îi doresc Flacărei Horezu să își vadă visul împlinit și să promoveze în Liga a 3-a”, a spus mijlocașul dreapta de la Afumați, Adrian Popa.

La finalul zilei, toți participanții au petrecut la o masă festivă organizată la Hotel Alex din Horezu.

Articol și foto de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Dec. 2016, 10:14 Diverse
Pe aceeași temă