Debut cu stângul

18 Jan. 2009, 13:26 Diverse
Debut cu stângul

Cu noii veniți Șomodean, Sânmărtean, Baiano și Plăvițiu în primul 11, FC Bihor a fost condusă în amicalul de la Valea lui Mihai cu scorul de 2-0, după ce Frifa și Chebelu au strecurat mingea în poarta lui Paul.

Când pe teren au intrat oamenii de bază, Țârcă, Muscă, Ambruș, A. Achim, Filip, Butuc, Lukacs, Florea și Radu, orădenii au dominat partida, dar nu au reușit decât să reducă din diferență prin Lukacs.

Având în vedere faptul că Bihorul este doar la începutul perioadei de pregătire, rezultatul nu trebuie să sperie pe nimeni. Vig și Fodor sunt în faza probelor de joc iar primul care a trecut testul a fost Dinu Sânmărtean. De remarcat și faptul că partida de la Valea lui Mihai a fost arbitrată de Istvan Kovacs, un arbitru la modă în Liga lui Mitică.

 

Unirea Valea lui Mihai – FC Bihor 2-1 (2-0)

Au marcat: Trifa ’20, Chebeleu ’35/Lukacs ’55.

Unirea Valea lui Mihai: Groze – Săraz, Cura, Magda, P. Pop – Szallai, Ștefan, Trifa, Avram – E. Popa, Chebeleu. Au mai jucat: Pereny, Codrea – S. Ianc, Bodnar, Lakatos, Pereș, Letai, Pop, Mălan. Antrenor principal: Dan Dobai.

FC Bihor: Paul – Letan, Șomodean, Cosma, D. Sânmărtean – Balla, Baiano, Plăvițiu, Novak – Câmpean, Tomaz. Au mai intrat: Țârcă, Muscă, Ambruș, A. Achim, Filip, Butuc, Lukacs, Florea, Radu. Antrenor principal: Vig Zoltan.

Ayza, Bucur, Fildan nu au fost utilizați, fiind ușor accidentați, în timp ce Opriceană a fost învoit.

 

[email protected]

18 Jan. 2009, 13:26 Diverse
Pe aceeași temă