Daniel Pancu, amendat cu 25 la sută din salariul pe o lună, după o ieșire la adresa primarului Tudorache: „Am acceptat-o”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2020, 22:03 Diverse
Daniel Pancu, amendat cu 25 la sută din salariul pe o lună, după o ieșire la adresa primarului Tudorache:**

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul echipei Rapid, a fost amendat de conducerea clubului cu 25 la sută din salariul pe o lună după o reacție nervoasă la adresa primarului Sectorului 1, Dan Tudorache. Ieșirea tehnicianului a avut loc în luna noiembrie, după un meci câștigat.

„Am primit o sancțiune financiară de 25 la sută din salariul pe luna noiembrie. Am acceptat-o fiindcă recunosc că am greșit”, a spus Daniel Pancu la TelekomSport.

Episodul care a dus la sancționarea antrenorului s-a consumat în luna noiembrie, după un meci câștigat pe teren propriu cu 2-0 în fața liderului UTA.

„Au fost cu siguranță (n.r. – persoane care nu trag la aceeași căruță). Sunt absolut sigur de lucrul ăsta. Nu m-am simțit neapărat lucrat, că nu știu pe cine lucrează. Pe mine e greu să mă lucreze cineva. E chiar foarte greu, aproape imposibil, pentru că sunt curat. Pot să mă lucreze, normal. Ce se putea întâmplat decât să mă dea afară. Nimic mai mult. Plecam la altă echipă, nu era nicio problemă. Problema e că cine a încercat să mă lucreze pe mine, de fapt a lucrat Rapidul. Aici sunt eu neliniștit și vreau să aflu într-o zi lucrurile astea și răspunsurile la întrebări. Nu de mine personal. E vorba de Rapid, că aici a fost atentat. Pentru că, de exemplu, dacă eram schimbat, Rapid nu mai avea nicio șansă la promovare sau erau compromise șansele. Pentru că primarii și politicul au stricat fotbalul românesc. Ă‚știa au stricat fotbalul românesc. De asta nu ne calificăm nicăieri, pentru că intervin ei. Ei să se ocupe de infrastructură și de condiții, de gazoane bune și de stadioane frumoase. Atât. Restul, la fotbal, să se ocupe oamenii care se ocupă de fotbal. Dacă nu erau suporterii, eu nu mai eram demult antrenorul Rapidului. Sunt convins de lucrul acesta”, a mai spus Daniel Pancu la acel moment, cu trimitere spre primarul Dan Tudorache, pe care chiar el l-a numit „părintele noului Rapid”.

La finalul primei părți a sezonului Ligii 2, după 21 de etape, Rapid ocupă locul 3, care duce la barajul pentru promovare, cu 35 de puncte. Pe primele două locuri, direct promovabile, se situează UTA (41 de puncte), respectiv CS Mioveni (37 de puncte). Campionatul se reia la finalul lunii februarie.

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚ / Mediafax

Marius ANGHEL 22 Jan. 2020, 22:03 Diverse
Pe aceeași temă