Cum arată femeia care a dezvăluit cum paria Marius Ioniță, fotbalistul celor de la SCM Gloria Buzău | GALERIE FOTO

Cornel POPESCU 21 Jan. 2021, 13:23 Diverse

Ioana, fosta iubită a lui Marius Ioniță, a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care fundașul de la SCM Gloria Buzău paria inclusiv pe propria echipă, iar abia acum s-a aflat cum arată tânăra.

Ioana Golea a vorbit pentru ProSport despre modul în care Marius Ioniță făcea bani, susținând că fotbalistul paria prin intermediul ei inclusiv pe meciurile echipei la care este legitimat.

Cum arată femeia care s-a răzbunat pe Marius Ioniță

Cea care i-a fost alături în ultimii ani lui Marius Ioniță a spus despre fostul ei iubit că este un împătimit al pariurilor. După dezvăluirile din ProSport, SCM Gloria Buzău i-a suspendat fotbalistului contractul până la finalizarea anchetei interne. Comisia de Integritatea a FRF anchetează și ea acest caz.

Ioana Golea s-a răzbunat pe Marius Ioniță pentru că acesta a înșelat-o la finalul anului trecut.

”Nu mi-aş fi imaginat în viaţa mea că fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât şi cum am putut eu şi cel mai mult l-am susţinut în viciului lui.

Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aştept informaţii sau sfaturi. Eram conştientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam şi simţeam că asta aducea linişte raportului nostru şi îl vedeam fericit în momentele acelea.

La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informaţii în funcţie de lot sau discuţiile de la şedinţa tehnică să pot juca online.

Uneori primeam mesaje şi la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îţi găseşti bărbatul iubit în casă cu altă femeie e şocul vieţii, mai ales când nu te aştepţi la asta”, a declarat Ioana Golea pentru ProSport.

  • Marius Ioniță (29 de ani) este originar din Buzău, iar înainte de a ajunge în iunie 2019 la SCM Gloria Buzău a evoluat pentru Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii), atât în Liga 3, cât și în Liga 2. În cariera sa a mai trecut pe la Dinamo II, Dinamo, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu Mare, ACS Berceni, SC Oțelul Galați și AFC Hărman.
  • În actualul sezon de Liga 2, Marius Ioniță a jucat în 11 meciuri (10 ca titular) pentru SCM Gloria Buzău, fiind unul dintre jucătorii de bază ai clubului. Când lipsea Sebastian Ghinga sau Ciprian Petre, Ioniță purta banderola de căpitan. În ediția trecută a Ligii 2, Ioniță a evoluat în 20 de meciuri, în toate a fost integralist și a înscris un gol.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-in-fotbalul-romanesc-dovezi-bomba-despre-cum-pariaza-un-jucator-pe-meciurile-echipei-sale-credea-ca-unele-sunt-blaturi-si-e-dat-de-gol-de-iubita-inselata-pariurile-erau-un-drog-19163409

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-ilie-stan-dupa-ce-a-aflat-ca-marius-ionita-paria-pe-meciurile-propriei-echipe-voi-cere-sa-fie-exclus-din-lot-exclusiv-19163427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-a-suspendat-provizoriu-contractul-cu-marius-ionita-dupa-ce-au-aparut-informatii-ca-ar-fi-jucat-la-pariuri-chiar-si-pe-propria-echipa-clubul-a-demarat-o-ancheta-interna-ne-19163438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suma-fabuloasa-pariata-in-ultimele-doua-luni-de-jucatorul-buzaului-dat-de-gol-de-iubita-inselata-o-sa-fii-cea-mai-fericita-ca-nu-mai-joc-fotbal-exclusiv-19163488

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-inca-socat-dupa-dezvaluirile-prosport-despre-jucatorul-parior-din-echipa-sa-nu-am-intalnit-asa-ceva-in-viata-mea-care-mai-e-situatia-lui-marius-ionita-19163994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comisia-de-integritate-a-frf-a-inceput-ancheta-in-cazul-fotbalistului-parior-din-liga-2-jucatorul-nu-s-a-prezentat-la-reunirea-echipei-exclusiv-19164798

Cornel POPESCU 21 Jan. 2021, 13:23 Diverse
Pe aceeași temă