Comisia de Integritate a FRF a început ancheta în cazul fotbalistului parior din Liga 2! Jucătorul nu s-a prezentat la reunirea echipei | EXCLUSIV

Alin GRIGORE 13 Jan. 2021, 11:10 Liga 2
Comisia de Integritate a FRF a început ancheta în cazul fotbalistului parior din Liga 2! Jucătorul nu s-a prezentat la reunirea echipei | EXCLUSIV

Comisia de Integritate a FRF a început o anchetă în cazul fundașului Marius Ioniță (29 de ani) de la SCM Gloria Buzău, jucător care e acuzat de fosta iubită că a pariat în nenumărate rânduri, inclusiv pe meciurile propriei echipe.

Cazul a fost prezentat în exclusivitate de ProSport. Fosta iubită a lui Marius Ioniță s-a decis să prezinte mai multe dovezi ale faptului că jucătorul băga diverse bilete la pariuri, deși acest lucru este interzis de regulamentul FRF. Femeia a vrut astfel să se răzbune pentru că l-a prins pe Ioniță cu o altă femeie în pat chiar înaintea Revelionului.

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră, Federația Română de Fotbal confirmă că Departamentul de Integritate a început o anchetă care se află în desfășurare. După efectuarea verificărilor, cazul va fi ulterior predat Comisiei de Disciplină. Fiind o anchetă ce se află în derulare, nu putem oferi mai multe informații”, a fost mesajul Biroului de Presă al FRF.

SCM Gloria Buzău l-a exclus din lot până la finalizarea anchetei

Elevii lui Ilie Stan au revenit la antrenamente pe 11 ianuarie, însă Marius Ioniță n-a fost prezent, el fiind suspendat de club până la finalizarea anchetei interne din cadrul clubului. ProSport i-a contactat pe oficialii echipei buzoiene în cursul zilei de 12 ianuarie pentru a-i întreba în ce stadiul este ancheta: „Nu avem nicio concluzie până la această oră. Ancheta este în desfășurare.”

Fosta iubită a lui Marius Ioniță a prezentat mai multe bilete pe care acesta le-ar fi jucat la diferite case de pariuri online. Mai mult, aceasta susține că jucătorul chiar a depus bani în contul de pariuri de pe propriul card de salariu.În perioada octombrie – decembrie 2020, Ioniță ar fi mizat în jur de 10.000 de euro!

„Pariurile sunt un drog pentru el”

„La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îîmprumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize”
fosta iubită a lui Marius Ioniță, care a cerut să nu-i fie făcut public numele

Marius Ioniță este originar din Buzău, iar înainte de a ajunge în iunie 2019 la SCM Gloria a evoluat pentru Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii), atât în Liga 3, cât și în Liga 2. În cariera sa a mai trecut pe la Dinamo, Dinamo II, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu Mare, ACS Berceni, SC Oțelul și AFC Hărman.

De la publicarea primului articol în ProSport, 2 ianuarie, și până în prezent, jucătorul Marius Ioniță n-a vrut să facă niciun comentariu.

Alin GRIGORE 13 Jan. 2021, 11:10 Liga 2
Pe aceeași temă