CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat prima ediție a turneului de minifotbal de la Horezu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Dec. 2015, 10:35 Diverse

Prima ediție a Cupei Crăciunului la minifotbal, din județul Vâlcea, s-a desfășurat în acest an la Horezu, pe un teren sintetic din incinta unei baze sportive locale. La turneu au participat patru echipe și s-a jucat în formații de 5+1. CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat competiția organizată de către Primăria Horezu, alături de Hanul Horezu și Cofetăria Lili.

Echipa care a reprezentat formația de Liga a II-a CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat turneul, avându-i în componență pe Ionuț Stoica, Alexandru Ionescu și Bogdan Geantă, alături de alți doi foști jucători, Ovidiu Mihai și Angelco Prvulovic și de Andrei Oneață (Minerul Ocnele Mari).

Pe locul 2 s-a situat echipa care i-a avut ca lideri pe horezenii Adrian Popa (Slatina) și Sorin Popescu (Zweibrucken-Germania). Gruparea locală Flacăra Horezu a ocupat locul 3, iar FC Băbeni a fost ultima clasată.

La finalul competiției, primarul din Horezu, Ilie Fîrtat, a invitat toți jucătorii la masă și i-a felicitat pentru evoluția de la turneu. Edilul din Horezu este cunoscut ca un mare iubitor de fotbal, formația locală Flacăra câștigând ultimele două ediții ale campionatului județean, fără a reuși însă să facă pasul spre Liga a III-a.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Dec. 2015, 10:35 Diverse
Pe aceeași temă