Claudiu Maior anunță construirea unui nou stadion la Târgu Mureș

Marius ANGHEL 16 Feb. 2018, 14:19 Diverse

Chiar dacă la Târgu Mureș sportul, de orice fel, pare că a trecut în plan secund, atât echipa de fotbal, cât și cele de baschet, volei sau futsal având mai probleme cu banii după ce autoritățile locale nu au mai putut asigura finanțare, orașul reședință al județului Mureș ar putea beneficia în următoare perioadă de un nou stadion.

Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș, a anunțat, joi, pe o rețea de socializare, că în Parcul Municipal va fi construit un centru de atletism, cât și un stadion nou.

„Parcul Municipal va beneficia, datorită votului manifestat de către consilierii locali din actualul mandat, și aici mă refer la UDMR, PNL și PSD, cărora țin să le mulțumesc, de un centru de atletism și stadion.
Lucrările din acest an vor cuprinde pista de atletism, reabilitare tribune existente cu realizarea de vestiare și săli de antrenamente pentru sportivi sub tribune”
, a scris Maior.

Orașul Târgu Mureș deține cel mai puternic centru sportiv de săritori cu prăjina. Monika Gombar, Andreea Imre și Cristi Graur sunt câțiva dintre campionii României pe care i-a dat Mureșul după Revoluție.

Marius ANGHEL 16 Feb. 2018, 14:19 Diverse
Pe aceeași temă