Vechiul stadion al lui ASA Târgu Mureș, cuprins de Burleanu în planurile de investiții naționale

Marius ANGHEL, Mihai VEREȘ 18 Jun. 2014, 16:47 Diverse
Vechiul stadion al lui ASA Târgu Mureș,** cuprins de Burleanu în planurile de investiții naționale

Prezent la finala Cupei României la futsal dintre City”us Târgu-Mureș și Spicom Sfântu Gheorghe, încheiată 6-4 pentru mureșeni, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost cel care a efectuat festivitatea de premiere. După ce a acordat medaliile celor două echipe și trofeul câștigătoarei și-a exprimat părerea în legătură cu finala. „A fost o finală disputată la un nivel foarte înalt, cu două echipe care și-au dorit mult victoria, rezultând un joc spectaculos. Consider că a câștigat echipa mai bună, la care am văzut mulți jucători tineri, lucru care ne dau încredere în viitorul echipei naționale, care va avea în cel mai scurt timp nevoie de un schimb de generații”, a fost prima impresie a noului conducător al forului fotbalistic românesc, și în calitate de fost președintele federației de futsal.

Președintele FRF, impresionat de realizări

După finală, acesta a avut o întrevedere cu viceprimarul Claudiu Maior, cu care a vizitat baza sportivă din Parcul Municipal, Complexul Week End, Academia de Sport și Bazinul Olimpic. Răzvan Burleanu s-a arătat foarte plăcut surprins de ceea ce a văzut, a felicitat administrația municipiului pentru modul în care acordă sprijinul mișcării sportive și a promis că va propune cuprinderea lucrărilor de reabilitare a gazonului de pe vechiul stadion al fostei ASA, la care s-au demarat demult lucrările de reamenajare în planurile de investiții naționale. A promis de asemenea că va susține propunerea înființării la Târgu-Mureș a unuia din primele Centre Regionale pentru Dezvoltare a Fotbalului din România.

„Investițiile noastre de peste șase ani, de promovare a sportului, au început să dea roade. Echipele masculine de fotbal și baschet, cele feminine de volei și handbal care reprezintă orașul în diverse competiții naționale sau internaționale au obținut rezultate bune și foarte bune în anul competițional încheiat. Pe lângă acest fapt, mii de copii sunt cuprinși în mișcarea sportivă, astfel se modelează mentalități și se pregătesc campionii de mâine ai comunității orașului. Au această șansă de dezvoltare prin sport, lucru pentru care este nevoie de dotări, terenuri și săli de sport puse la punct. Mă bucur că proiectele sunt susținute de Răzvan Burleanu și sper ca împreună cu Federația Română de Fotbal să dezvoltăm un nucleu sportiv eficient” a spus după întrevedere viceprimarul Claudiu Maior.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL, Mihai VEREȘ 18 Jun. 2014, 16:47 Diverse
Pe aceeași temă