Bravo domn” președinte

18 Mar. 2012, 10:29 Diverse
Bravo domn'' președinte

Dacă la capitolul noutăți în lot, Chindia Târgoviște nu se poate lăuda cu prea multe nume, față de garnitura care a încheiat turul, surpriza plăcută a primăverii vine de la președintele Mihai Neguț. Specialist în marketing sportiv, și nu numai, dibaciul șef de la Chindia ar trebui să se mândrească de acum cu achiziția a două domenii de net nou-nouțe, fcchindia.ro și fcchindiatargoviste.ro.

Consultând pagina www.rotld.ro, putem observa că cele două site-uri au fost înregistrate pe 18 ianuarie, pe firma Making Off Promotion SRL, reprezentată de… nimeni altul decât Mihai Neguț, președintele executiv al Chindiei Târgoviște. Probabil, lansarea oficială a paginii – sau paginilor – clubului va avea loc cât mai curând, după ce îi va fi găsit înlocuitor lui Gabriel Bengea, ofițerul de presă care și-a depus demisia în urmă cu două zile. Neîndoielnic, de site s-ar putea ocupa și angajații SRL-urilor conduse de Mihai Neguț, doar că acest lucru ar necesita mutarea câtorva birouri la Târgoviște.

Pe această cale, echipa chindiatargoviste.ro ține să aducă sincere felicitări clubului târgoviștean, al cărui Departament de Marketing – sau Departament IT, după caz – începe să își facă treaba. Apariția unui site oficial, chiar dacă întârziată, cam un an și jumătate de la înființarea clubului, nu poate fi decât de bun augur. În speranța că vom vedea pagina oficială UP în scurt timp, nu ne rămâne decât să le urăm viață lungă domnilor Mihai Neguț și colaboratorilor săi într-ale online-ului. Mult succes !

P.S. Probabil ocupat cu editarea paginilor mai sus-amintite, domnul Mihai Neguț nu a mai ajuns la Bistrița, la meciul pierdut de Chindia în fața Gloriei, 0-1 în al patrulea minut al prelungirilor. Prin comparație, fostul șef Ion Crăciunescu nu a lipsit de la niciun meci important. E drept, clubul nu avea atunci nici măcar un site oficial, darămite două…

Sursa: FC Chndia Târgoviște

18 Mar. 2012, 10:29 Diverse
Pe aceeași temă