Bondrea: „Mă doare că nimeni din Craiova nu s-a gândit la mine”

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 17:10 Diverse
Bondrea:**

Profesorul Marian Bondrea (foto) a fost numit recent director tehnic al echipei Ceahlăul Piatra Neamț, din echipa sa făcând parte Costel Ilie – antrenor principal, Radu Lefter, Victor Asamoah, Mihai Ionescu – secunzi.

Contactat telefonic, antrenorul craiovean a afirmat că a acceptat noua provocare din dragoste pentru fotbal și speră ca echipa moldavă să continue rezultatele bune din turul campionatului din Liga I, la finele căruia se regăsește pe poziția a noua. „Mi s-a propus să vin la Piatra Neamț și să ajut echipa să se mențină în prima divizie și să se claseze cât mai bine. Am acceptat, pentru că îmi place fotbalul și îmi plac provocările. Revin în Liga I la nici un an. Regret că s-a desființat CS Turnu Severin. Vă spun sincer, aia nu era o echipă care să retrogradeze, ci o formație care se putea clasa în primele zece, dar nu a fost suficient de susținută”, a declarat Marian Bondrea.

Tehnicianul de 64 de ani a negat vehement interesul pentru jucătorul divizionarei C ACSVM Craiova, Lucian Scarlat, deși a admis că este un fotbalist interesant: „Nu l-am contactat pe Lucian Scarlat, nu știu de unde a apărut acest zvon. Îl cunosc pe băiat de la trialul pe care l-am făcut la Depou. Știu că este un mijlocaș de picior stâng, rapid, dar el este sub contract și sincer spun că nu mă interesează. Nu aducem pe nimeni din zona noastră aici, la Piatra Neamț”.

„Aș fi putut ajuta CSU”

Tehnicianul Marian Bondrea a recunoscut că îl doare foarte tare faptul că nu a fost și el cooptat de conducerea celor de la CS Universitatea Craiova, considerând că ar fi putut ajuta mult prin prisma experienței sale.

„Am mers la Piatra Neamț și pentru că în Craiova nu mai sunt la căutare. Mă doare că nimeni din Craiova nu s-a gândit la mine și mă refer la cei de la CSU când spun asta. Ați văzut că la gala de la Zürich, pentru titlul de cel mai bun antrenor, s-au bătut Alex Ferguson și Jupp Heinkes, doi tehnicieni în vârstă. Nu știu de ce la noi este altă mentalitate, noi, antrenorii mai vechi, suntem dați la o parte cu multă ușurință. Am o experiență bogată și cred că aș fi putut ajuta și eu din umbră clubul CS Universitatea. Să nu uităm că am creat trei echipe mari la Universitatea și una la Electroputere, dar văd că toate astea s-au uitat. Nu-i nimic, viața merge înainte. Sper să promoveze și să facă o treabă bună”, a punctat Marian Bondrea.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 17:10 Diverse
Pe aceeași temă