Bogdan Geantă, șase goluri în primele două amicale pentru Cosmos Aystetten. „La fiecare echipă de nivel inferior găsești doi-trei români”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Feb. 2017, 16:21 Diverse
Bogdan Geantă, șase goluri în primele două amicale pentru Cosmos Aystetten.**

Foștii jucători ai echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Geantă și Ovidiu Mihai, au jucat primele amicale pentru noua lor formație, Cosmos Aystetten, care activează în Liga a VI-a din Germania. Folosit vârf, Geantă a marcat șase goluri în primele două jocuri de pregătire pentru echipa din suburbia Augsburgului, care este pe primul loc în clasament și vizează promovarea în eșalonul superior.

„Eu și Ovidiu ne-am acomodat repede. Aici, în zona Augsburg, sunt mulți români. Se joacă tare și în amicale, ca și la oficiale și sunt mulți impresari care urmăresc jocurile. Nivelul nu este impresionant, dar se aleargă foarte mult și există multă dăruire, noi însă avem avantajul meciurilor tari din Liga a 2-a. Patronul ne-a promis că din vară ne duce la o echipă mai bună, poate la „satelitul” lui Aubsburg, care joacă în Liga a IV-a. Dacă vom continua în acest mod până la vară, cu siguranță vom prinde contracte mai bune la o echipă de nivel superior”, a povestit Bogdan Geantă.

Cei doi vâlceni vor lucra de săptămâna viitoare până în vară și la un depozit de cosmetice. „Ne vor angaja la un depozit de cosmetice. Este bine că primim două salarii, și de la job și de la fotbal, ne descurcăm bine. Până la vară, sper să învățăm și limba germană și va fi altceva. La fiecare echipă de nivel inferior găsești doi-trei români”, a mai spus Bogdan Geantă.

Cosmos Aystetten este suținută de trei patroni, dintre care doi sunt români, stabiliți în Germania de mai bine de un deceniu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Feb. 2017, 16:21 Diverse
Pe aceeași temă