Bogdan Geantă, aniversatul zilei la CSM: „Mi-am propus de ziua mea să ajut cât mai mult echipa, să intrăm în primele șase”

Bogdan Geantă, aniversatul zilei la CSM:**

Bogdan Geantă, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a împlinit astăzi 24 de ani, prilej cu care a fost sărbătorit de colegii săi în vestiar, cu tort. Echipa lui Alexandru Pelici va încheia mâine perioada de cantonament cu un amical în deplasare, cu Atletic Bradu. 

„M-a obișnuit cu ideea că ziua mea este numai în timpul cantonamentelor. A fost un cantonament foarte bun, cu toții ne-am pregătit foarte bine. Am trecut cu bine de el și ne va fi de folos în meciurile care urmează”, a spus Bogdan.

Situați pe locul 7, cu cinci etape înaintea finalului sezonului regulat, vâlcenii se agață de șansele rămase pentru intrarea în play-off. „Sperăm să începem bine a doua parte a campionatului și să acumulăm cât mai multe puncte, pentru a prinde play-off-ul. Mi-am propus de ziua mea să ajut cât mai mult echipa, să intrăm în primele șase, pentru că acolo ne este locul”, a mai spus jucătorul CSM-ului.

Rămas fără multe soluții pentru postul de vârf împins, antrenorul Alex Pelici și-a propus să îl testeze pe Bogdan Geantă și în această postură, în care vâlceanul a mai evoluat cu succes în urmă cu trei ani, pentru CSM-ul pregătit atunci de Laurențiu Tudor. „Nu este după mine, antrenorul decide. Eu mă simt bine și pe banda stângă, dar și vârf” a explicat Bogdan Geantă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: CSM Râmnicu Vâlcea

Pe aceeași temă