Bogdan Geantă, decisiv pentru CSM în remiza de la Arad. „Avem un lot bun, putem realiza lucruri frumoase”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 15:06 Campionat
Bogdan Geantă, decisiv pentru CSM în remiza de la Arad.**

Atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Geantă (25 ani), a marcat un gol superb la Arad și a contribuit decisiv și la cea de-a doua reușită a oltenilor din meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-2, când șutul său a fost respins de portar în față, de unde a înscris Cârstea.

Jucătorul vâlcenilor consideră că echipa sa merita să câștige partida de pe Stadionul „Motorul”. „A fost un meci frumos, cu multe ocazii. Am început mai greu, am primit gol rapid, după care am pus stăpânire pe joc. Am avut posesie bună, ne-am creat destule ocazii de a marca. Meritam toate cele trei puncte. Am primit gol pe final, care putea fi evitat, dacă eram mai atenți. Totuși, este un început bun, aceste punct ne ajută în clasament, este obținut pe terenul unei echipe bune, care vrea să promoveze”, a spus Geantă.

Folosit de Jerry Gane în postura de vârf retras, după ce ultimii ani a jucat pe flancuri, Bogdan Geantă așteaptă ca, în etapa viitoare, echipa sa să nu mai scape victoria printre degete. „Avem un lot bun, care poate realiza lucruri frumoase în acest sezon. Cu Timișoara, vrem să luăm toate cele trei puncte, jucăm acasă și în Zăvoi mergem doar la victorie, nu ne permitem pași greșiți”, a mai spus atacantul originar din Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Sport Arad

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 15:06 Campionat
Pe aceeași temă