Balint și jucătorii, afectați de decesul lui Stroe: „Sâmbătă vom juca pentru domnul profesor”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 18:10 Diverse
Balint și jucătorii, afectați de decesul lui Stroe:**

Jucătorii Universității Craiova împreună cu antrenorul Gabi Balint au depus în acestă după-amiază flori la căpătâiul lui Corneliu Andrei Stroe.

Antrenorul Universității a declarat: „Aseară am aflat cumplita veste, nu mi-a venit să cred. Mai ales că sâmbătă, după meci, am stat cu domnul profesor la masă și era vesel, pus pe șotii. Simțeai că își trăiește viața din plin. Ne pare rău, suntem afectați. Acest om a făcut multe pentru fotbalul craiovean, a fost inițiatorul unei mari generații de fotbaliști, toți l-au iubit foarte mult pentru că a fost un om simplu și un om care a fost aproape de sufletul jucătorului. Sâmbătă vom juca în primul rând pentru dânsul. Din păcate nu o să fie lângă noi să vadă momentul pe care îl așteptăm și pentru care toți facem ce-i mai bun, să ajungă Craiova să aibă din nou fotbal. E un moment trist acum”.

Căpitanul Mihăiță Pleșan l-a competat: „Pentru mine e un moment foarte trist. M-a ajutat foarte mult, mi-e greu să-mi găsesc și cuvintele. A fost un om deosebit! Care a inventat o echipă fantastică și pe care noi va trebui să o reinventăm, pentru a continua ceea ce a început dânsul odată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Îmi pare rău că la sfârșitul acestui campionat nu e acolo să se bucure cu noi”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 18:10 Diverse
Pe aceeași temă