ASU Politehnica dă drumul la „debandadă”! Fanii vor merge în marș spre stadion înainte de meciul cu Chindia

Marius ANGHEL 31 Jul. 2018, 16:50 Diverse
ASU Politehnica dă drumul la

Fanii echipei ASU Politehnica așteptă cu nerăbdare debutul în al treilea sezon consecutiv al Ligii 2. În prima etapă, timișorenii primesc vizita Chindiei Târgoviște, clubul care a ratat la penalty-uri șansa de a promova în prima ligă. În așteptarea meciului, fanii viola se pregătesc cum se cuvine.

Clubul a organizat vara aceasta două amicale-eveniment. La cel cu Progresul Spartac au aniversat 60 de ani de când Politehnica a câștigat Cupa României, moment pentru care Universitatea Politehnica l-a și omagiat pe Iosif Lereter, jucător pe atunci la echipa Timișoarei. Ulterior, a avut loc amicalul în an de centenar cu moldovenii de la Zimbru Chișinău.

Fotbaliștii au jucat tenis cu piciorul cu fanii

Duminica trecută, o parte dintre fotbaliști a jucat, în echipe mixte, cu fanii tenis cu piciorul, în cadrul unui eveniment mai larg numit „Verde pentru biciclete”, menit să încurajeze deplasare pe două roți în Timișoara. Alin Ignea s-a aflat în echipa câștigătoare alături de Ciprian Freanț, fan implicat în viața clubului.

De asemenea, s-a făcut o tombolă cu premiu o bicicletă Pegas, câștigată de un fan.

Timișorenii, chemați la „Marș pentru un sezon de poveste”

Chiar dacă nu e un meci cu rivala UTA, fanii se vor strânge duminică, la ora 13:00, în Piața Unirii, pentru un marș spre stadion către jocul cu Chindia.

„Duminică reîncepe Liga a 2-a și se-anunță un campionat de poveste. Astfel, Peluza Sud Timișoara se reunește pentru un debut de campionat în forță, așa cum dorim să-i vedem și pe alb-violeți în teren la fiecare meci. Pe la ora prânzului, îmbrăcăm tricourile #violet și ne facem încălzirea cu câteva beri reci la D”arc Timisoara. După ce ne dregem puțin vocea cu refrene istorice, dar și cântece noi, vom porni într-un marș de duminică până la stadion, făcând Timișoara să răsune și să-și aducă aminte cine-i Poli!”, se arată într-un comunicat al Peluzei Sud.

Chindia este antrenată de Viorel Moldovan, pe care ASU Poli l-a ofertat în urmă cu un an. Tehnicianul a venit să vadă condițiile și a plecat, iar apoi s-a ajuns la un acord cu antrenorul Bogdan Andone. Meciul cu târgoviștenii are loc duminică, de la ora 15:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 31 Jul. 2018, 16:50 Diverse
Pe aceeași temă