Argeșul și-a prezentat noul echipament pentru retur, unul care va avea imprimat și chipul lui Nicolae Dobrin. Vestea excelentă pe care o primesc suporterii

Marius ANGHEL 02 Dec. 2019, 18:42 Diverse

După ce a făcut prima achiziție pentru partea a doua a sezonului, portarul George Micle (18 ani), de la penultima clasată Sportul Snagov, Campionii FC Argeș a mai făcut o mutare. Clubul piteștean și-a anunțat astăzi, luni, noul echipament pe care îl va îmbrăca în retur. În plus, transmite suporterilor că va inaugura în curând magazinul de prezentare.

Tricou cu chipul lui Nicolae Dobrin imprimat pe mâneca stângă

Noul echipament va fi unul complet violet, iar designul său este „futurist realizat prin sublimare și este alcătuit din diferite forme geometrice neregulate realizate în trei nuanțe de violet”, anunță clubul argeșean. Pe mâneca stângă va avea imprimat chipul lui Nicolae Dobrin, legenda FC Argeș.

„FC Argeș va îmbrăca haine noi în returul acestei ediții de campionat. Echipa noastră va beneficia de un nou echipament grație parteneriatului cu sponsorul tehnic Macron, una dintre cele mai importante firme de echipament sportiv la nivel european.

Noul echipament este de culoare violet și a fost denumit simbolic „TRICOUL 2020″. Are imprimantă pe partea din față stema clubului, logoul firmei producătoare și numele sponsorului. Designul este futurist realizat prin sublimare și este alcătuit din diferite forme geometrice neregulate realizate în 3 nuanțe de violet. Gulerul tricoului este în formă de V. Pe mâneca din dreapta este imprimat logoul firmei Macron, iar pe cea din stânga, chipul lui Nicolae Dobrin. Pe spatele tricoului, chiar pe guler, este imprimat tricolorul și numele a doi dintre cei mai importanți sponsori ai echipei”, anunță clubul din Pitești.

Noul echipament de joc a fost deja folosit la meciul de sâmbăta trecută, de la Timișoara, cu Ripensia, câștigat cu 2-1.

Magazin oficial în centrul orașului și magazin online din ianuarie

Totodată, Argeșul anunță că va inaugura în această lună și mult așteaptul de suporteri magazin de prezentare. Acesta va fi amplasat la parterul Casei Cărții, în centrul orașului. Din luna ianuarie va fi lansat și magazinul online.

„În scurt timp, clubul FC Argeș va inaugura și magazinul de prezentare. Acesta va fi amplasat în centrul orașului, într-un spațiu de la parterul Casei Cărții.

Sponsorul tehnic al echipei noastre și reprezentanții clubului nostru au pregătit multe surprize pentru fanii vulturilor violeți. Suporterii vor găsi în acest magazin tricouri, tricouri replică, șorturi, treninguri de antrenament și de prezentare, hanorace, geci de iarnă, veste, mănuși, borsete, jambiere și multe alte obiecte în culorile alb-violet.

Prețurile acestor produse și modalitatea de vânzare a acestora urmează a fi anunțate în această lună când este programată deschiderea magazinului.

Din luna ianuarie produsele vor fi comercializate și în mediul on-line prin magazinul virtual care va fi deschis pe pagina web a clubului, cu livrarea în întreaga țară”, a mai anunțat Campionii FC Argeș.

După 20 de etape, Campionii FC Argeș ocupă locul 6 în Liga 2, cu 30 de puncte, fiind la opt lungimi în spatele liderului UTA. În ultimul meci din 2019, echipa piteșteană joacă vineri, pe teren propriu, de la ora 18:00, cu penultima clasată Sportul Snagov.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Fotbal Club Argeș Pitești și Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 02 Dec. 2019, 18:42 Diverse
Pe aceeași temă