AFC Hermannstadt se mândrește cu echipa Under 19 a clubului. Performanța realizată și obiectivul antrenorului Caius Băra

Marius ANGHEL 14 Oct. 2017, 10:03 Diverse

Juniorii A ai clubului sibian din Liga 2 au obținut calificarea în etapa regulară a competiției Liga Elitelor U19 după ce au terminat pe primul loc în Grupa 17 a fazei Preliminare. AFC Hermannstadt U19 a câștigat nouă din cele zece meciuri disputate în această fază.

„Am avut un parcurs aproape perfect. Am pierdut un singur meci, la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 2-1, în tur. În rest, numai victorii. Spre exemplu, cu Miercurea Ciuc, o școală privată de fotbal, foarte puternică și bine organizată, am câștigat cu 4-0 la Sibiu, iar în ultima etapă, pe terenul lor, se juca practic calificarea în Liga Elitelor. Adversarul avea nevoie de o victorie cu 5-0, dar am câștigat noi cu 4-1. Cu Steagul Roșu, de asemenea o echipă puternică, am câștigat cu 3-2 la Brașov și cu 5-1 acasă”, spune antrenorul AFC Hermannstadt U19, Caius Băra.

În Liga Elitelor U19, AFC Hermannstadt a fost repartizată în Seria Vest, din care mai fac parte SCM Râmnicu Vâlcea, ACS Poli Timișoara, FC Ardealul Cluj, Centrul Național de Pregătire Târgu Mureș, CFR Cluj, Academia Gică Popescu, AFK Csikszereda I, CSM Școlar Reșița și CSȘ 2 Baia Mare.

„Obiectivul principal este acela de a forma jucători pentru viitor”

Echipa sibiană va susține primul meci sâmbătă, 14 octombrie, în deplasare, cu ACS Poli Timișoara.

„Lotul nostru de U19 este alcătuit pe scheletul unei grupe de juniori de la FC Interstar, plus mai mulți jucători din lotul echipei a doua a clubului, cea din Liga 3, și alți câțiva de la cluburile din localitate cu care colaborăm. Obiectivul principal este acela de a forma jucători pentru viitor, care să fie pregătiți oricând să evolueze pentru cele două echipe de seniori, în Liga 3, respectiv Liga 2″, mai spune Caius Băra.

Ei sunt componenții lotului AFC Hermannstadt U19: Alexandru Pătruțiu, Adrian Panțiru, Răzvan Lungu, Silviu Fetelea, Rareș Lăcău, Paul Bordean, Radu Păucean, Andrei Stanciu, Andrei Belașcu, Ilie Solomon, Stelian Ciocănia, Andreas Bratu, Dragoș Bradu, Robert Oniț, Răzvan Burdușel, Vlad Sîrvu, Andrei Iovan, Cristian Chifu, Alexandru Străulea, Raul Băilă, Dragoș Ciorgovean, Teodor Coman, Cristian Bruslea.

AICI găsești componența seriilor Ligii Elitelor U19 și U17, dar și seriile campionatelor naționale U19 și U17

Marius ANGHEL 14 Oct. 2017, 10:03 Diverse
Pe aceeași temă