Disensiuni între Semeghin și Rapid: „Cu regret spun că aici munca nu este deloc răsplătită”

Marius ANGHEL 03 Jul. 2014, 15:42 Liga 2
Disensiuni între Semeghin și Rapid:**

Oficialii Rapidului au declarat în repetate rânduri în pauza competițională că una dintre prioritățile acestei perioade o constituie semnarea unui nou angajament cu fundașul stânga Dorin Semeghin, aflat la final de contract cu gruparea suceveană. Jucătorul spune însă că până acum nu l-a contactat nimeni de la club pe această temă. „Nu mi-au făcut nicio ofertă, nu m-a sunat nimeni să vorbească cu mine. Eu sunt acasă, sunt disponibil, dar nu mai vreau să vin în orice condiții”, a declarat fotbalistul în vârstă de 35 de ani.

Supărarea lui „Seme” a plecat de la neachitarea în totalitate a primelor de victorie aferente sezonului precedent. „Mai am de primit 5.000 de lei, pe care trebuia să-i încasez imediat după terminarea campionatului. Nu s-a întâmplat așa, astfel că am intrat în vacanță cu 1.000 de lei, însă altă dată n-am primit nici măcar atât. Nu știu cum se face că la echipa asta niciodată nu sunt bani. Cu regret spun că la Rapid munca nu este deloc răsplătită”, a precizat fostul echipier al lui Dinamo.

În aceste condiții, Semeghin spune că nu se va prezenta la reunirea Rapidului, urmând să se așeze la masa tratativelor cu conducătorii clubului abia după ce va intra în posesia sumei de bani restante.

Fără nume noi la reunirea

Gruparea de Liga a II-a se va reuni la începutul săptămânii viitoare în vederea pregătirii noului sezon, care va debuta pe data de 30 august. Până la această oră nu a răzbătut însă nimic concret dinspre conducerea grupării sucevene, care a anunțat că intenționează să transfere în pauza de vară 3-4 fotbaliști de valoare, pentru a sta departe de emoțiile retrogradării în viitoarea ediție de campionat.

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători de Liga a II-a. Cert este că trebuie să ne mișcăm cât de repede putem, pentru că toate echipele în această perioadă își structurează loturile de jucători și riscăm să ne alegem cu ce mai rămâne pe piață. Sperăm să finalizăm aceste negocieri cât mai repede, astfel încât fotbaliștii pe care ni-i dorim să ajungă sub comanda lui Bogdan Tudoreanu încă din cursul săptămânii viitoare”, a declarat președintele executiv al „ceferiștilor”, Dumitru Moldovan.

Moldovan face previziuni sumbre

În altă ordine de idei, conducătorul Rapidului este neîncrezător că toate echipele aflate pe tabloul Ligii a II-a își vor rezolva în timp util problemele financiare cu care se confruntă, astfel încât să ajungă pe țintarul pentru sezonul următor.

„Am citit în presă că la CF Brăila sunt probleme mari și jucătorii dezertează pe capete. Să știți că acesta nu este un caz izolat, iar dacă nu se va veni cu o nouă lege a sportului, care să-i încurajeze pe cei din mediul privat să investească în acest fenomen, vor dispărea zeci de echipe din primele trei eșaloane în următorii doi ani”, a precizat Moldovan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 03 Jul. 2014, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă