„Semering” matrafoxat! Țălnar a povestit un episod amuzant cu Semeghin dinamovist. „E copilul meu de suflet. Duce la spriț și uitați-vă la el ce fizic derutant are”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2016, 20:47 Campionat

Entuziasmat după ce echipa sa a câștigat în fața Forestei, scor 2-1, deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 25, Cornel Țălnar a făcut show la conferința de presă de după jocul desfășurat pe stadionul Tineretului. Antrenorul celor de la FC Brașov s-a luat de arbitraj, și-a lăudat jucătorii, s-a bucurat că mijlocașul său, Petre Goge, nu a înscris după o cursă de 70 de metri, fiindcă „îl luau echipele mari și era păcat să-l fi pierdut atât de repede, pentru că el încă nu s-a apucat de fotbal”, ca în final să facă glume și pe seama unuia dintre adversari, un fost elev de-al său de la Dinamo.

Țălnar le-a povestit jurnaliștilor și un episod amuzant cu Sorin Semeghin în rolul cetățeanului turmentat, pe când cei doi erau la Dinamo.

„Semering (n.r. așa îl alintă Țălnar pe Semeghin atunci când se întâlnesc) e copilul meu de suflet. Prin 2003 sau 2004 el a plecat cu mașina într-o noapte dintr-un club și a uitat să mai pună frână și a aterizat în hotel la Erbașu! A leșinat fata de la recepție! Mi-a spus: >. Duce la spriț și uitați-vă la el ce fizic derutant are…”, a spus, potrivit Monitorul Expres, Cornel Țălnar.

La 37 de ani, Dorin Semeghin, fundașul Forestei, cunoscut de microbiști ca și „Semeghin, spaima sticlelor de vin!”, de pe vremea când juca la Dinamo sau Oțelul, e unul dintre cei mai apreciați jucători din campionatul Ligii 2, la fel ca și coechipierul său, Daniel Bălan (37 ani). În ciuda vârstei sale înaintate, jucătorul născut la Gura Humorului continuă să joace și să impresioneze. În acest sezon de Liga 2, Semeghin a bifat 11 meciuri din 12, dintre care 10 ca titular.

Marius ANGHEL 15 Oct. 2016, 20:47 Campionat
Pe aceeași temă