Dinu Todoran, testat pozitiv COVID-19 după revenirea de la naționala U19 și absent de la meciul cu Ripensia. CSM Slatina a ascuns problemele antrenorului

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 20 Mar. 2021, 14:17 Actualizat: 20 Mar. 2021, 14:57 Liga 2
Dinu Todoran, testat pozitiv COVID-19 după revenirea de la naționala U19 și absent de la meciul cu Ripensia. CSM Slatina a ascuns problemele antrenorului

CSM Slatina a pierdut și meciul cu Ripensia, din etapa a 20-a a Ligii 2, scor 0-1. Oltenii au fost învinși grație unui gol marcat în minutele adiționale. La partida cu timișorenii nu a luat parte pe bancă antrenorul Dinu Todoran, care a fost testat pozitiv cu COVID-19 și se află izolat la domiciliu.

CSM Slatina a ascuns până la ora jocului că Dinu Todoran e infectat cu COVID-19 

Clubul nu a anunțat nimic în acest sens, cu privire la situația lui Dinu Todoran, nici înainte și nici după finalul partidei cu Ripensia.

Nu a mai putut ascunde motivul absenței lui Todoran la ora jocului, fiindcă de pe banca tehnică a dat indicații antrenorul secund Mircea Voicu.

Cel mai probabil, Dinu Todoran s-a infectat în cursul acestei săptămâni, pentru că el a fost prezent la meciul amical dintre România U19 și Serbia U19, terminat la egalitate, 0-0, unde au mai fost și alte cazuri de COVID-19.

Antrenorul principal al Slatinei este și ”secundul” tricolorilor sub 19 ani, unde îl ajută pe selecționerul Daniel Oprescu, un apropiat al clubului oltean, pentru care joacă inclusiv fiul său, dar și doi jucători pe care îi cheamă constant la naționala de juniori.

  • În imagine, Mircea Voicu, antrenorul secund al CSM Slatina.

Dinu Todoran, prezent la meciul naționalei României U19 cu Serbia U19 

Partida respectivă s-a jucat pe 10 martie, miercurea trecută, ceea ce însemnă că infectarea s-a produs în urmă cu aproximativ o săptămână. Sub semnul întrebării este motivul pentru care clubul nu a anunțat o astfel de informație, de ce nu a fost comunicată, pentru că nu avea cum să fie ascunsă și după jocul cu Ripensia. Poate că știrea a fost omisă pentru a fi folosită sub formă de strategie, dacă poate fi numită așa, pentru partida cu timișorenii.

Jocul dintre CSM Slatina și Ripensia a fost decis de un gol al lui Mihai Ene, în minutul 90+3. Din cauza acestui eșec, oltenii vor rămâne în partea inferioară a clasamentului, cu numai 15 puncte după 18 meciuri. Ocupă acum locul 18 din 20 de echipe.

Grație succesului, Ripensia a ajuns la 21 de puncte în tot atâtea partide și e pe locul 15.

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 20 Mar. 2021, 14:17 Actualizat: 20 Mar. 2021, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă