Dinu Todoran, mulțumit de cum decurge cantonamentul echipei CSM Slatina: ”Am un grup receptiv, ne pregătim bine” | VIDEO

Marius ANGHEL 22 Jan. 2021, 14:09 Liga 2

Dinu Todoran, noul antrenor al echipei CSM Slatina, se declară mulțumit de modul în care decurge până acum cantonamentul pe care trupa din județul Olt îl desfășoară în această perioadă la Cheile Grădiștei.

Aflată de luni, 18 ianuarie, în stagiu în județul Brașov, cu 27 de jucători, echipa olteană are parte de un program intens de pregătire, cu două antrenamente pe zi. Primul este tehnico-tactic, iar cel de-al doilea, bazat pe acumulări, care este de-a dreptul istovitor, scrie Gazeta nouă. Dinu Todoran este extrem de mulţumit de modul în care jucătorii răspund pregătirii, dar și de faptul că nu are accidentări în lot.

”Sunt foarte mulţumit de jucători, atât din punct de vedere fizic, cât şi tactic. Este un grup receptiv, ne pregătim bine şi ne dorim cu toţii să ne îndeplinim obiectivul. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune, nu avem probleme medicale, iar asta ne bucură”, a spus Todoran.

CSM Slatina rămâne la Cheile Grădiştei până săptămâna următoare, miercuri, 27 ianuarie, când, după ce joacă un amical cu Corona Brașov (locul 1 Seria 5 Liga 3), primul din acest an, revine acasă. Ulterior, la 1 februarie, ”roșii” vor întâlni într-un alt test, la Slatina, pe ”FC U” Craiova, liderul Ligii 2.



Foto și video: CSM Slatina

Marius ANGHEL 22 Jan. 2021, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă