Dinamo și Gloria Buzău se vor întâlni într-un meci amical. Când și unde are loc jocul dintre cele două echipe care speră la play-off-ul Ligii 2

Marius ANGHEL 14 Nov. 2022, 14:48 Liga 2
Dinamo și Gloria Buzău se vor întâlni într-un meci amical. Când și unde are loc jocul dintre cele două echipe care speră la play-off-ul Ligii 2

Campionatul Ligii 2 ia o pauză de la meciurile oficiale pe perioada acțiunilor echipelor naționale ale României, programate zilele următoare, etapa a 15-a urmând să se desfășoare la finalul săptămânii următorare.

Până atunci, cluburile vor pregăti cum consideră ele cel mai bine asaltul final din acest an, ultimele două jocuri pe care le mai au de disputat înainte de pauza de iarnă.

De exemplu, Gloria Buzău și Dinamo au decis să joace un amical împreună, programat pe terenul buzoienilor.

Amical între Gloria Buzău și Dinamo

Gloria Buzău și Dinamo au avut meciul direct din campionatul Ligii 2, unicul din sezonul regular, în etapa a 7-a. A avut loc pe stadionul Gloriei, iar trupa antrenată atunci de Cristian Pustai se impunea cu 2-1 după ce au marcat Ariel Lopez (24), Pablo Gaitan (79), respectiv Deniz Giafer (2).

Ambele formații speră să prindă play-off-ul de promovare, iar dacă se întâmplă acest lucru vor mai avea de disputat alte două partide directe. Până atunci însă, Gloria și Dinamo au decis să joace un amical împreună.

Partida va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 13:00, pe stadionul Gloria, a informat Dinamo, buzoienii neprecizând încă nimic despre acest joc.

”Antrenorul Ovidiu Burcă a programat un meci amical, sâmbăta viitoare, în pauza competițională prilejuită de acțiunile loturilor naționale ale României.
Fără Oncescu, Amzăr și Bani, convocați la România U20, Dinamo va juca la Buzău cu Gloria, pregătită de Adrian Mihalcea”, a transmis clubul bucureștean.

Cele două formații s-au mai întâlnit într-un joc amical în noiembrie 2021, tot la Buzău, când Dinamo, atunci prezentă în prima ligă, se impunea cu 3-2.

Gloria Buzău e pe loc de play-off, Dinamo încă mai speră

În cea mai recentă etapă a Ligii 2, a 14-a, Gloria Buzău a jucat sâmbătă în deplasare la Dej și s-a impus cu scorul de 3-2 în fața Unirii, echipă aflată pe loc superior în clasament. În schimb, Dinamo a evoluat duminică, la Giurgiu, cu CSC Dumbrăvița, și a câștigat cu scorul de 4-1.

În urma acestor rezultate, Gloria a urcat pe locul 5, cu 25 de puncte, fiind la egalitate cu alte trei formații, în timp ce Dinamo, cu 21 de puncte, a urcat de pe locul 10 pe 8.

Până la finalul sezonului regular al Ligii 2 mai sunt de disputat cinci etape, ultimele trei urmând a avea loc în primăvara anului viitor (25 februarie – 11 martie 2023).

În cele două etape care vor mai avea loc în 2022, Dinamo va întâlni Poli Iași (deplasare) și FC Brașov (deplasare), în timp ce Gloria Buzău are meciuri cu Concordia Chiajna (acasă) și Steaua (deplasare).

Foto: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-pe-cale-sa-duca-dinamo-unde-a-promis-in-play-off-victorie-cu-csc-dumbravita-si-cainii-continua-sa-spere-am-avut-intensitate-foarte-buna-jucatorul-19253786

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-mai-obtine-o-victorie-in-liga-2-invinge-unirea-dej-dupa-un-meci-spectaculos-iar-adrian-mihalcea-e-incantat-impresiile-antrenorului-19253792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-respira-csc-dumbravita-gafaie-alb-rosii-fac-scor-cu-echipa-nou-promovata-si-mai-spera-la-play-off-19253771

Marius ANGHEL 14 Nov. 2022, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă