Gloria Buzău mai obține o victorie în Liga 2. Învinge Unirea Dej după un meci spectaculos, iar Adrian Mihalcea e încântat. Impresiile antrenorului

Andrei PASCU 13 Nov. 2022, 17:57 Liga 2
Gloria Buzău mai obține o victorie în Liga 2. Învinge Unirea Dej după un meci spectaculos, iar Adrian Mihalcea e încântat. Impresiile antrenorului

Gloria Buzău continuă seria fără înfrângere din Liga 2, iar sâmbătă, în etapa a 14-a, a trecut cu 3-2 de Unirea Dej, pe teren advers. A fost un meci disputat, presărat și cu o eroare mare de arbitraj, dar Adrian Mihalcea a remarcat prestația solidă a jucătorilor săi din anumite momente.

Antrenorul Gloriei Buzău a precizat și că pe finalul partidei Unirea Dej a pus presiune, iar ultimele minute au fost trăite cu sufletul la gură. Buzoienii au condus pe tabelă în urma golurilor semnate de Alexandru Boiciuc, minutele 5 și 26, și Pablo Gaitan, minutul 48.

Adrian Mihalcea, impresiile partidei Unirea Dej – Gloria Buzău, scor 2-3: ”Am făcut un joc foarte bun”

Unirea Dej a punctat prin Adrian Pop și Alex Pop, în minutele 14 și 70. Moralul e la un nivel bun pentru Gloria Buzău, care speră să adune victorii și în ultimele două meciuri din 2022, cu Concordia Chiajna, acasă, și Steaua, deplasare.

Am făcut un joc foarte bun, poate am suferit puțin pe final sau a părut că suferim, din cauza modului în care au jucat adversarii, cu foarte multe mingi lungi în careu, dar cred că victoria e meritată.

O victorie care ne confirmă traseul bun din ultima perioadă, încă nu am rezolvat nimic, dar suntem conștienți că dacă vom trata la fel și următoarele două meciuri, putem să fim într-o poziție și mai bună.

Clar, în momentul de față avem nevoie de puncte și a fost o victorie muncită, ca și celelalte, poate în anumite momente am știut să suferim, dar nu e cea mai frumoasă victorie. Eu îmi doresc ca produsul final, punctul de la finalul campionatului, să fie cel care ne va mulțumi”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul partidei.

Adrian Mihalcea, fără eșec în Liga 2 de când a preluat Gloria Buzău

Șase meciuri de Liga 2 au trecut de când Adrian Mihalcea a preluat Gloria Buzău (a învins CS Comunal Șelimbăr, Viitorul Pandurii și Unirea Dej și a făcut remize cu Poli Timișoara, Progresul Spartac și SC Oțelul). Sub comanda lui Mihalcea, buzoienii au debutat și în grupele Cupei României, 0-1 cu FC Botoșani la Buzău, iar apoi au pierdut, tot la Buzău, 1-3 cu UTA.

Gloria Buzău este pe locul 4 în Liga 2, cu 25 de puncte, la egalitate cu trei echipe, FK Miercurea Ciuc, Poli Iași și Unirea Dej. Etapa următoare, formația lui Mihalcea va întâlni Concordia Chiajna, pe teren propriu.

Foto și video: Gloria Buzău

 

 

Andrei PASCU 13 Nov. 2022, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă