Dinamo l-a trimis acasă să se opereze pe banii lui

10 Oct. 2011, 13:02 Liga 2
Dinamo l-a trimis acasă** să se opereze pe banii lui

Ionuț Coldea, jucătorul de 19 ani care în vara aceasta a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani de zile cu Dinamo București a revenit la Universitatea Petroșani, accidentat. Petroșenenii s-au arătat nemulțumiți de faptul că gruparea dinamovistă nu a suportat cheltuielile legate de intervenția chirurgicală pe care acesta a suferit-o.

„Coldea a jucat în meciurile de verificare pentru Dinamo. S-a văitat de dureri mari la genunchi, nu a fost luat în seamă de cei de la Dinamo. A venit la Petroșani accidentat. I s-a făcut un RMN și a fost operat de urgență de menisc, cheltuielile fiind suportate de către jucător și Universitatea Petroșani. Normal ar fi fost să le suporte Dinamo, care când a văzut că jucătorul nu a mai fost util nu a mai înregistrat contractul”, a declarat un oficial care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Bobină, apt pentru Under 16

La doar 16 ani Sebastian Bobină a marcat cinci goluri în două etape pentru echipa sa de club, Universitatea Petroșani, dintre care trei într-un singur meci. Jucătorul care a mai cochetat cu loturile naționale este alături de alți patru colegi de aceiași vârstă cu el printre oamenii de bază la echipa de seniori.

„Bobină este un atacant cu o inteligență în joc ieșită din comun, calități tehnico tactice deosebite, viteză excelentă. Merită să fie cooptat din nou la Under 16”, spune antrenorul acestuia Ionuț Stelescu.

După plecarea vedetelor, Kamara, Dacian Vizitiu, Isfan, greul apasă pe umerii juniorilor. „Am pierdut 15 jucători de bază în această vară și nu ne este deloc ușor, dar punem bază pe tineri”, a mai declarat antrenorul Ionuț Stelescu.

Articol scris de Loredana Juglea

10 Oct. 2011, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă