Dinamo, fără jucători! Gheorghe Mihali, noi detalii despre situația echipei după retrogradarea în Liga 2: ”Sunt foarte puțini care au contracte”. Ce plecări urmează și data reunirii

Andrei PASCU 07 Jun. 2022, 17:05 Liga 2
Dinamo, fără jucători! Gheorghe Mihali, noi detalii despre situația echipei după retrogradarea în Liga 2: ”Sunt foarte puțini care au contracte”. Ce plecări urmează și data reunirii

Dinamo trebuie să se organizeze cât mai repede, să traseze strategia pentru perioada de pregătire din vară, cantonament, transferuri și așa mai departe. Campionatul 2022/2023 al Ligii 2 va debuta la 6 august, iar până acum ”câinii” nu au nici măcar un lot creionat în mare.

Dinamo nu mai are jucători. Gheorghe Mihali: ”Sunt foarte puțini care au contracte acum”

Nici măcar antrenor nu are Dinamo, șansele ca Dușan Uhrin să continue fiind, din câte se pare, foarte mici spre zero. În acest moment de echipă, din postura antrenorului, se ocupă Gheorghe Mihali.

Mihali e ”interimar,” dar probabilitatea ca el să fie numit în funcția de ”principal” e, și de această dată, mică. Fostul mare internațional a trasat un program pentru jucătorii care mai sunt sub contract cu Dinamo după terminarea sezonului de Liga 1, iar reunirea a fost deja programată, pentru 20 iunie.

Problema e că Dinamo nu are deocamdată prea mulți jucători pe care va miza după reluarea pregătirilor. În acest moment încă se poartă negocieri, dar e aproape sigur că fotbaliștii care au un nume și experiență bogată nu vor continua în Liga 2. Chiar și Mihali a recunoscut că lotul este unul subțire.

Gheorghe Mihali: ”La Dinamo trebuie cineva cu mână de fier în Liga 2”. Reunirea, la 20 iunie

Mihali și-a spus părerea și cu privire la următorul antrenor principal al lui Dinamo, care va pregăti echipa în Liga 2, fiind convins că trebuie să vină un om cu mână de fier, care să se impună în vestiar.

Pe mine m-a sunat domnul Zăvaleanu să îi trimit un program. I l-am făcut și i l-am trimis, pe 20 e reunirea. Nu știu ce se întâmplă, pentru că nu avem președinte, jucători puțini. Sunt foarte puțini care au contracte acum. Nu știu dacă îi putem ține pe cei din Liga 1, că au salarii mari. Dacă echipa era în Liga 1, nu se punea problema. (N.r. – Referitor la următorul antrenor) Trebuie cineva cu mână de fier în Liga 2.

Domnul Zăvăleanu e singurul care se zbate. Dinamo nu e club ușor. Mai ales cum stă situația. Important e să avem jucători. Ai timp să te mai reglezi. Eu zic că Dinamo atrage. Important e stadionul. Aș vrea să jucăm în Colentina, e un cartier de dinamoviști”, a declarat Gheorghe Mihali pentru Digi Sport.

Dinamo, multe plecări așteptate

Este de așteptat ca și alți fotbaliști să plece de la Dinamo în zilele următoare, anunțurile să fie făcute oficial. Răzvan Grădinaru este pe picior de plecare, dar, după cum Liga2.ro a anunțat încă de zilele trecute, chiar și căpitanul Alexandru Răuță e aproape de despărțirea de formația din ”Ștefan cel Mare”.

Doar două plecări de la Dinamo au fost anunțate la nivel oficial, dar nu de ”câini”, ci de cluburile cu care jucătorii s-au înțeles: Cosmin Matei a semnat Sepsi OSK, iar Gabriel Torje a parafat un contract cu Farul.

Marius Tomozei continuă la Dinamo și în Liga 2

Un jucător important, cu experiență, pe care Dinamo va miza în Liga 2 este Marius Tomozei (31 de ani), care deja s-a înțeles cu conducerea în privința situației sale. Va încerca să pună umărul la revenirea cât mai rapidă a echipei în Liga 1.

Fundașul lateral nu a jucat prea mult stagiunea trecută la Dinamo. Venit în ianuarie, de la UTA, apărătorul a prins doar trei partide în tricoul alb-roșu, având apoi o accidentare gravă, care încă îi dă bătăi de cap și care îl va ține departe de teren până în jurul datei de 1 august.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unde-ar-putea-sa-joace-acasa-dinamo-in-liga-2-daca-arena-din-stefan-cel-mare-va-fi-demolata-varianta-surpriza-lansata-de-razvan-zavaleanu-si-celelalte-optiuni-19234116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zavaleanu-in-fata-membrilor-ddb-despre-o-posibila-revenirea-la-club-a-lui-mircea-rednic-as-sta-la-masa-cu-oricine-ar-fi-interesat-si-ar-putea-ajuta-la-modul-real-dinamo-cu-cash-19233982

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-isi-desfiinteaza-echipa-a-doua-oricum-retrogradata-si-ea-din-liga-3-razvan-zavaleanu-spune-ca-decizia-ar-fi-luat-o-mai-devreme-dar-nu-a-putut-19233919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-adrian-mihalcea-a-lasat-unirea-slobozia-si-a-semnat-cu-chindia-targoviste-19234377

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jun. 2022, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă