Dinamo a rămas fără Gică Mihali! A decis să plece și semnează cu altă echipă, care i-a propus rolul de ”principal”: ”Din păcate, asta e situația”

Andrei PASCU 28 Jun. 2022, 16:44 Liga 2
Dinamo a rămas fără Gică Mihali! A decis să plece și semnează cu altă echipă, care i-a propus rolul de ”principal”: ”Din păcate, asta e situația”

Gheorghe Mihali a luat o decizie așteptată și intuită de săptămâni bune, plecarea de la Dinamo în contextul în care nu i-a fost propus un contract de antrenor principal. ”Interimarul” ”câinilor” a discutat cu Răzvan Zăvăleanu luni seară, iar marți a anunțat că va pleca de la echipă.

Mihali a precizat că nu mai este dispus să pregătească formația sub 19 ani a clubului, iar dacă nu i se oferă un contract de ”principal” la prima echipă va pleca. A discutat apoi lucruri clare cu Zăvăleanu, care i-a precizat că nu poate să îi garanteze nimic, mai ales că Dinamo nu are nici președinte. Așa se face că Mihali pleacă.

Gheorghe Mihali și-a anunțat plecarea de la Dinamo: ”Am oferte, o să anunț încotro o apuc”

Urmează, cât de curând rămâne de văzut, ca o persoană să ocupe poziția de președinte, iar apoi să fie numit și antrenorul principal. Asta i s-a transmis lui Mihali, care a decis, la nivel oficial, să plece de la Dinamo și să dea curs unei propuneri din câteva pe care le are.

Am discutat aseară (n.r. – luni, 27 iunie) cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul.

Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc”, a declarat Gică Mihali pentru PlaySport.

Antrenamentele lui Dinamo vor fi gestionate de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin

La Dinamo lucrurile se întâmplă cu viteza melcului, iar până va fi numit un nou antrenor principal, greu de crezut că acesta va fi știut fie și săptămâna următoare sau peste două săptămâni, de echipă se va ocupa Iulian Mihăescu, ajutat de Ionel Augustin.

Gheorghe Mihali și-a permis să vorbească și despre viitorul lui Dinamo, despre mutările de care este nevoie pentru ca echipa să spere la play-off-ul Ligii 2, iar apoi la unul din locurile promovabile. A scos în evidență necesitatea jucătorilor cu experiență, aspect remarcat de mulți oameni din fotbalul românesc:

Trebuie aduși jucători. Cei care sunt, tinerii, altfel vor juca lângă 5-6 cu experiență. Da, a venit Bogdan Gavrilă, ar fi bine să vină și Mușat. Ar fi un plus de experiență”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-risca-sa-ajunga-o-echipa-de-pluton-in-liga-2-alexandru-rauta-si-a-gasit-angajament-in-liga-1-iar-interimarul-gica-mihali-s-a-saturat-sa-astepte-sunt-antrenor-ma-g-19235905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-anunta-ca-are-bani-sa-se-inscrie-in-liga-2-dinamo-de-astazi-respira-pentru-ca-ddb-traieste-pentru-acest-club-echipa-din-stefan-cel-mare-are-un-singur-gand-19235893

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-transfer-important-a-adus-un-mijlocas-din-play-off-ul-ligii-1-si-e-la-un-pas-sa-legitimeze-un-atacant-detaliile-oferite-de-presedintele-auras-brasoveanu-19235920

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-pentru-poli-timisoara-calin-jurj-s-a-intors-la-alb-violeti-sper-sa-fie-si-mai-bine-de-aceasta-data-19235913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jun. 2022, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă