Dinamo, atenție! Ovidiu Burcă se teme de returul cu Campionii FC Argeș deși ”câinii” au făcut ”set”: ”Am în față o săptămână dificilă”

Andrei PASCU 29 May. 2023, 23:55 Liga 2
Dinamo, atenție! Ovidiu Burcă se teme de returul cu Campionii FC Argeș deși ”câinii” au făcut ”set”: ”Am în față o săptămână dificilă”

Dinamo este ca și promovată în SuperLiga României după o victorie zdrobitoare în partida tur cu Campionii FC Argeș, din barajul de menținere-promovare. S-a impus formația lui Ovidiu Burcă la diferență mare, 6-1, iar partida de la Pitești pare doar o formalitate.

Dinamo, ca și promovată în SuperLigă, după 6-1 cu Campionii FC Argeș

Dinamo a început puternic turul cu Campionii FC Argeș, iar la pauză avea deja 4-0, în urma golurilor semnate de Quentin Bena, minutul 15, Gorka Larrucea, minutul 25, Alexandru Darius Pop, minutul 28, și Lamine Ghezali, minutul 40.

Golul de onoare al oaspeților a venit în minutul, 54, prin Mario Zebic, dar ulterior Dinamo a mai punctat de două ori, prin Daniel Iglesias, minutul 56, și Lamine Ghezali, minutul 62.

Ovidiu Burcă atrage atenția asupra returului dintre Dinamo și Campionii FC Argeș

Ovidiu Burcă a fost mulțumit de victorie, de succes, de faptul că Dinamo e cu un picior în SuperLiga României, dar a atras atenția asupra faptului că returul va fi unul foarte complicat. Antrenorul s-a axat mult pe această idee, în fața camerelor.

Scorul e unul la care nu m-am gândit, dar am avut și noroc. A fost ziua aia în care totul merge bine. La Iași, totul mersese pe dos, dar acum e o seară frumoasă, bună. Mai avem returul, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Din patru reprize am câștigat două, mai sunt două.

Pentru cei din exterior e ușor, dar o să am în față o săptămână dificilă. În fotbal și în viață succesul e cel mai greu de gestionat. Trebuie să rămânem echilibrați, pentru că nu am realizat nimic. A fost o seară frumoasă, dar ce mă bucură e că oamenii au venit alături de noi, au trimis energie.

La final, toată lumea a plecat fericită acasă, asta e cel mai important. Mai avem un retur la Pitești, nu va fi ușor, pentru că acolo sunt jucători cu CV-uri importante, care au jucători la nivelul Ligii 1 pentru mult timp. Trebuie să fim atenți!

Mă bucur că oamenii vin alături de noi, înseamnă că facem lucrurile bine, e starea de spirit extraordinară, la care am ajuns cu foarte multă trudă. Trebuie să rămânem concentrați, deocamdată nu am realizat nimic, mai avem un pas.

Mă bucură și faptul că jucătorii evoluează tot mai bine, cu curaj. Atunci când am venit la Dinamo, nu am văzut asta, dar echipa a făcut progrese. Acum suntem aproape de promovare, dar trebuie să fim atenți la retur, jucătorii trebuie să înțeleagă că partida începe de la 0-0. Trebuie să începem la intensitate maximă returul!”, a spus Ovidiu Burcă la microfonul Digi Sport.

Dinamo și Gloria Buzău, rezultate pozitive în turul brajelor

Echipele de Liga 2 au obținut rezultate bune în turul barajelor de menținere-promovare. Dacă Dinamo a câștigat categoric cu Campionii FC Argeș, Gloria Buzău a scos și ea un rezultat pozitiv, cu UTA, în tur, pe teren propriu. A înregistrat un scor alb, 0-0.

  • Dinamo, în partida cu Campionii FC Argeș: Dujmovic – Moura, Giafer (cpt.), Bena, Amzăr (A. Șerban 84′) – Daniel Iglesias, Gorka Larrucea, N. Roșu (Borcea 74′) – Iul. Roșu, Al. D. Pop (Țîră 74′), Ghezali (Andr. Florescu 88′)
    Rezerve neutilizate: Oncescu – Demici, Dav. Irimia, Al. Irimia, Buleică

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 29 May. 2023, 23:55 Liga 2
Pe aceeași temă