Din rău în mai rău! Un nou val de memorii la FC Brașov: trei jucători au câștigat litigiile cu clubul

Adi MARICA 25 Aug. 2022, 14:07 Liga 2
Din rău în mai rău! Un nou val de memorii la FC Brașov: trei jucători au câștigat litigiile cu clubul

FC Brașov a început modest și noul sezon de Liga 2, cu doar două puncte obținute în trei etape, însă punctează serios la comisiile Federației Române de Fotbal.

După ce, luna trecută, fotbaliștii care au fost împrumutați de FC Brașov sezonul trecut la alte echipe au fost săriți de la plata salariilor și au depus memoriu la FRF, acum a venit rândul altor doi jucători care în această vară și-au încheiat contractul să reclame clubul prezidat de Marin Mitran.

Robert Gherghe, Vlad Boția și Radu Linguraru au câștigat și ei litigiul cu FC Brașov și au de primit bani

Astfel, după Raul Rusu, Diego Alupoaie și Raul Toader, care au jucat la Olimpic Cetate Râșnov, Marius Manole și Bogdan Cîrstian, trecuți la SR Brașov, Alin Damian, ajuns la Gloria Bistrița Năsăud, Sebastian Ciuperceanu, la Gloria Albești, și Iulian Nechita, la Kids Tâmpa Brașov, care au câștigat litigiile cu FC Brașov și așteaptă plata salariilor, fundașul Robert Gherghe și mijlocașul Vlad Boția și-au depus memorii și au câștigat la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF.

Comisia a decis în ședința din 23 august că cei doi au de primit două salarii și jumătate (mai, iunie și jumătate din luna aprilie).

Pe masa CNSL a ajuns și cazul lui Radu Linguraru, mijlocașul care a jucat în partea a doua a campionatului trecut la SR Brașov, în Liga 3, sub forma de împrumut. Și Linguraru a avut câștig de cauză în fața FC Brașov.

Dintre jucătorii care câștigaseră în prima față litigiul cu FC Brașov, doar Ștefan Nicolau a ajuns la un acord cu clubul pentru a reziliat contractul scadent în vara anului 2023 și apoi a semnat cu SR Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-4-si-5-din-liga-2-in-care-steaua-e-pusa-sa-joace-in-inchidere-si-apoi-in-deschidere-pe-stadionul-din-clinceni-se-joaca-doua-meciuri-in-aceeasi-zi-poli-iasi-mai-slaba-ca-buzau-si-19242179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-ramane-fara-victorie-la-fc-brasov-si-dupa-al-treilea-meci-acum-cu-poli-timisoara-pana-la-urma-suntem-multumiti-cu-egalul-acesta-cum-interpreteaza-faza-in-care-lambrinoc-19241823

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-lovitura-pentru-fc-brasov-cnsl-le-a-dat-dreptate-fotbalistilor-neplatiti-si-care-au-reclamat-clubul-ni-s-a-spus-mereu-saptamana-viitoare-se-rezolva-19240296

Adi MARICA 25 Aug. 2022, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă