Deplasare cu autocarul și avionul, întoarcere cu trenul! Olimpia joacă pentru a patra oară în 15 etape în București sau în împrejurimile acestuia

Deplasare cu autocarul și avionul, întoarcere cu trenul!** Olimpia joacă pentru a patra oară în 15 etape în București sau în împrejurimile acestuia

Din acest sezon al Ligii 2, odată cu trecerea la o singură serie, deplasările cu avionul la meciurile ce au loc la distanțe considerabile încep să devină o obișnuință. Pe lângă UTA Bătrâna Doamnă și Juventus București, și Olimpia Satu Mare preferă această metodă de transport a jucătorilor pentru a scuti din oboseala drumurilor cu autocarul.

Conducătorii echipei Olimpia au decis ca deplasarea pentru meciul din acest weekend cu ACS Berceni să fie făcută cu autocarul și apoi cu avionul. Doar dus, pentru că la întoarcere jucătorii pregătiți de Bogdan Andone vor călători cu trenul, anunță informatia-zilei.ro.

Lotul grupării sătmărene va merge cu autocarul până la Cluj-Napoca, acolo unde se va urca în avion, vineri seara, cu destinația București. În lot se vor afla 19 jucători, mai puțin Florin Mureșan și căpitanul Cosmin Iuhas, care sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene și nu pot evolua în etapa a 15-a a Ligii 2.

Olimpia este la a patra deplasare în Capitală în acest sezon, după ce până acum a mai jucat pe terenul celor de la Afumați, Juventus și Unirea Tărlungeni, care joacă la Ștefănești, în Ilfov. Celelate deplasări ale sătmărenilor au fost la Mioveni, Șiria și Timișoara.

Meciul ACS Berceni - Olimpia Satu Mare se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Buftea (Iarbă) de lângă București. ACS Berceni este ultima în clasament, cu 0 puncte, după excluderea echipei Șoimii Pâncota, iar Olimpia Satu Mare e pe locul 6, cu 24 de puncte.

Foto: Satu Mare online

Pe aceeași temă