Moldovan impune reguli noi la Târgoviște! Chindia a făcut deplasarea cu avionul la Timișoara. E prima de la reînființarea clubului

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 05 Aug. 2018, 09:07 Campionat
Moldovan impune reguli noi la Târgoviște!** Chindia a făcut deplasarea cu avionul la Timișoara. E prima de la reînființarea clubului

Chindia debutează astăzi în sezonul 2018-2019 al Ligii a 2-a, la Timișoara, pe terenul lui ASU Poli, pe „Dan Păltinișanu”. Meciul e programat la ora 15:30 și încheie, practic, runda inaugurală a campionatului.

Echipa din Târgoviște a făcut deplasarea cu avionul în orașul de pe Bega, cu o cursă Tarom. De notat că, din 2010, de la reînființarea clubului, și până astăzi, nicio altă deplasare nu a fost efectuată pe calea aerului. „Noi am fost cu AITT-ul (n.r. – Regia de transport în comun a municipiului Târgoviște) până la Botoșani, sau cu trenul la Baia Mare. Nu mai zic de cantonamentul din Antalya, unde am mers cu autocarul”, am redat declarația fostului ofițer de presă al Chindiei, Gabriel Bengea.

Altfel un gest de normalitate, neîntâlnit la Târgoviște până în august 2018, deplasarea cu avionul ar fi fost dictată de antrenorul Viorel Moldovan. Sub comanda fostului internațional, instalat după „demisia” lui Nicolae Croitoru, Chindia nu a organizat nicio acțiune de prezentare a lotului sau o conferință de presă înaintea debutului oficial în Liga a 2-a, așa cum au procedat cele mai multe dintre competitoare.

La capitolul transferuri, trebuie precizat că echipa din Târgoviște a colaborat exemplar cu FC Voluntari, formație în fața căreia a pierdut barajul de promovare din iunie. Gîsă și Novac, ultimii fotbaliști ajunși lângă Turn, au evoluat anterior la gruparea din Ilfov.

2.550 km a parcurs Chindia cu autocarul, într-un interval de zece zile, 22 noiembrie – 2 decembrie 2017, pentru deplasările consecutive de la Satu Mare (3-1), Giurgiu (0-0, 0-2 d.p.) și Arad (1-2)

Notă: Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, nu a putut fi contactat, pentru declarații legate de debutul echipei în noul sezon.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 05 Aug. 2018, 09:07 Campionat
Pe aceeași temă