ASU Poli, încurcată de amânarea etapei de la sfârșit de săptămână. Ce se întâmplă cu biletele de avion pentru deplasarea la București. Derby-ul cu UTA, la o dată incomodă suporterilor

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 11:29 Campionat
ASU Poli, încurcată de amânarea etapei de la sfârșit de săptămână. Ce se întâmplă cu biletele de avion pentru deplasarea la București.** Derby-ul cu UTA, la o dată incomodă suporterilor

ASU Politehnica Timișoara va avea o viață ceva mai grea din cauza amânării etapei de Liga a 2-a de la sfârșitul acestei săptămâni. Bănățenii și-au stabilit un amical cu CSM Lugoj, pentru a-și menține ritmul de joc, dar rămân cu o „pagubă” financiară în urma amânării hotărâte de Comitetul Executiv al FRF. De asemenea, veștile nu sunt bune nici în ceea ce privește reprogramarea etapelor din aprilie.

Sâmbătă, ASU Poli va juca, de la ora 13:00, la Baza Sportivă 2 a Politehnicii cu CSM Lugoj, locul 3 din Seria a 4-a a Ligiii a 3-a, competiție amânată și ea din cauza temperaturilor scăzute și a ninsorilor. În această iarnă, cele două echipe au mai jucat un amical, câștigat de timișoreni cu 2-0.

Pentru poliști, reprogramarea meciului din deplasare de la Metaloglobus București înseamnă și o pagubă financiară. Clubul a dorit să facă deplasarea cu avionul, iar biletele cumpărate sunt acum pierdute.

Program complicat pe final de martie. Derby-ul cu UTA, la mijloc de săptămână

Etapa a 23-a din liga secundă se va disputa în 28 martie, într-o săptămână complicată pentru elevii lui Bogdan Andone. În etapa a 26-a, programată în jurul datei de 24 martie, timișorenii au meci acasă cu FC Hermannstadt, ocupanta locului doi. Apoi, în etapa a 27-a, timișorenii au deplasare la Balotești. Rămâne de văzut dacă clubul va opta să rămână în zona Capitalei în acea perioadă, ceea ce înseamnă iar o cheltuială mare pentru club.

O altă reprogramare cu ghinion pentru alb-violeți e cea cauzată de alegerile FRF. Inițial, pe 18 aprilie ar fi fost etapă intermediară, dar cum se nu pot desfășura meciuri în ziua alegerilor, calendarul s-a decalat. Consecința pentru ASU Poli și suporterii ei e că meciul din deplasare de la UTA (etapa 31-a) va fi în jurul datei de 25 aprilie, într-o etapă intermediară. Așadar, fanii vor trebui să se învoiască de la serviciu pentru a ajunge la timp la joc.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 11:29 Campionat
Pe aceeași temă