Ripensia decolează spre ultima deplasare din 2017, una și mai lungă decât cea de la Miroslava. Un titular al timișorenilor ajunge la cuțit

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Nov. 2017, 21:41 Actualizat: 30 Nov. 2017, 22:11 Campionat
Ripensia decolează spre ultima deplasare din 2017, una și mai lungă decât cea de la Miroslava.  Un titular al timișorenilor ajunge la cuțit

Ripensia Timișoara mai are de jucat în 2017 două etape din sezonul de Liga a 2-a, după ce propunerea de amânare a startului de retur a fost respinsă. În acest weekend, pentru roș-galbeni va fi o deplasare de mare distanță, parcursă parțial cu avionul, parțial pe șosele patriei, așadar, o călătorie nu tocmai ușoară la ultima deplasare din acest an.

Ripensia a fost printre cele 15 cluburi care au depus cerere la FRF pentru amânarea primelor două etape din retur pentru anul 2018. Comitetul Executiv al FRF a fost ferm însă și a votat în unanimitate împotriva propunerii. Ripensiștii își iau așadar valizele și merg spre Suceava, destinație spre care pleacă vineri.

Elevii lui Radu Suciu merg cu avionul pe ruta Timișoara – Iași. Din capitala actuală a Moldovei, urmează deplasarea pe cale terestră spre vechea Cetate de Scaun a Sucevei. Între cele două orașe mari din nordul țării, distanța e de 145 de km. Așadar, pentru ripensiști, va fi o deplasare puțin mai solicitantă decât cea până la Uricani, sat aflat la marginea Iașului.

Mihai Hecsko se va opera

Lotul nu e deloc în cea mai bună stare. La început de sezon, cuplul de fundași centrali al Ripensiei era format din Flavius Vlădia și Mihai Hecsko. Cel de-al doilea a ratat mare parte din tur și acum se va opera, deoarece are o ciupitură de menisc care nu îi dă pace.

Astfel, timișorenii vor juca din nou cu trei fundași centrali, la fel cum au făcut-o cu Miroslava, care i-a bătut cu 3-0. De asemenea, Marius Toma va fi absent, întrucât a luat cartonaș roșu direct meciul trecut.

Ripensia e pe locul 11, cu 21 de puncte, iar Foresta e pe locul 19, cu 17 puncte. Partida de pe stadionul Areni are loc sâmbătă, de la ora 11:00, și nu va fi televizată.

Articol scris de Anda DELIU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Nov. 2017, 21:41 Actualizat: 30 Nov. 2017, 22:11 Campionat
Pe aceeași temă