Delta Tulcea, inexistentă pe piața transferurilor!

18 Jun. 2012, 15:57 Liga 2
Delta Tulcea,** inexistentă pe piața transferurilor!

Dacă într-un sezon fotbalistic în turul și respectiv returul de campi­onat este de treabă pentru jucători și antrenori, în perioadele de pauză calitatea conducerii se vede cel mai limpede. Pe piața transferurilor în Liga I s-au realizat deja nenumă­rate tranzacții, iar la echipele de Liga a II-a deja majoritatea echipelor au conturat lotul după ce au antamat jucători fie la final de contract, cea mai ieftină soluție pentru un club, sau, după caz, și-au cumpărat jucătorii de care aveau nevoie pentru a acoperi posturile cheie.

Delta Tulcea, marea pierdantă a recent încheiatului sezon de Liga a II-a, nu are la această oră nicio noutate în lot, potrivit declarației purtătorului de cuvânt al clubului, Vali C. Ifrim.

Mai mult, jucătorii ajunși la Delta sub formă de împrumut de la U Cluj (Tobă și Țene) și de la Oțelul (Cucu și Cârjă) au revenit la cluburile cu care sunt sub contract iar revenirea lor la Tulcea pentru perioada de pregătire este incertă.

Dacă lucrurile nu se vor schimba în cel mai scurt timp și dacă apele nu se vor limpezi la acest club în privința conducerii, antrenorul Constantin Gache nefiind confirmat încă pentru următorul sezon, probabil că Delta Tulcea va deveni la finalul sezonului viitor din principala candidată la evitarea promovării, principala candidată la evitarea retrogradării.

Sursa: Irinel CĂ‚LIN

18 Jun. 2012, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă